Filmvilág blog

Tévéajánló - Szerda (08.15.)

Maxwell, Mazursky, Madsen

2012. augusztus 15. - Orosdy Dániel

Pancserock
Zenés komédia, melyben feltűnik többek között Rob Zombie és Lemmy is. Főszereplők: Brendan Fraser, Steve Buscemi, Adam Sandler.
Vetítik: Film Mánia - 19:20

A Keresztapus
Kelly Makin vígjátéka Hugh Grant és Jeanne Tripplehorn, valamint a "mafia all-stars" főszereplésével (James Caan, Burt Young, Joe Viterelli, Tony Darrow, Vincent Pastore, Frank Pellegrino, John Ventimiglia).
Vetítik: Story4 - 20:05

Maxwell
Életrajzi dráma David Suchet Emmy-díjas alakításával.
Vetítik: Duna - 21:20

Maxwell.jpg

Viktor/Viktória
Blake Edwards klasszikus, díjakkal-jelölésekkel elhalmozott zenés vígjátéka, az "átöltözős" alműfaj egyik legkedveltebb darabja a Van, aki forrón szereti és az Aranyoskám mellett. Ez volt a rendező utolsó igazán sikeres munkája. Főszereplők: Julie Andrews, James Garner, Robert Preston, Lesley Ann Warren, Alex Karras, John Rhys-Davies.
Vetítik: Viasat3 - 21:20

A hűtlenség ára
Paul Mazursky Arany Medvére jelölt vígjátéka Chazz Palminteri darabjából és főszereplésével. További szereplők: Cher, Ryan O'Neal és a rendező. Producer: Robert De Niro.
Vetítik: Story4 - 22:05

Blueberry - A fejvadász
Egy kultikus westernképregény kevésbé kultikus feldolgozása a Dobermann rendezőjétől. A rokonszenves színészgárda tagjai: Vincent Cassel, Michael Madsen, Juliette Lewis, Geoffrey Lewis, Temuera Morrison, Ernest Borgnine, Djimon Hounsou, Tchéky Karyo.
Vetítik: Film+ - 23:35

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr954708753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása