Filmvilág blog

Tévéajánló - Vasárnap (08.05.)

2012. augusztus 05. - Orosdy Dániel

Száguldás gyilkosságokkal
Arthur Hiller hitchcocki ihletésű vígjátéka Colin Higgins (Harold és Maude, Óvakodj a törpétől) forgatókönyve nyomán, a Gene Wilder -- Richard Pryor páros főszereplésével. További szereplők: Jill Clayburgh, Ned Beatty, Patrick McGoohan.
Vetítik: RTL Klub - 13:25

Krumplirózsa
A romantikus vígjátékokra specializálódott Garry Marshall (Pretty Woman) rendezése Al Pacino-val és Michelle Pfeifferrel. (Minden érdemük elismerése mellett sem túl szerencsés színészválasztás.)
Vetítik: Viasat3 - 15:05

Szerencse dolga
Curtis Hanson vígjátéka. Szereplők: Eric Bana, Drew Barrymore, Robert Duvall és Robert Downey Jr.
Vetítik: RTL Klub - 15:55

A hercegnő
Történelmi dráma Keira Knightley, Ralph Fiennes és Charlotte Rampling főszereplésével. Társíró: Anders Thomas Jensen. Operatőr: Pados Gyula.
Vetítik: Duna - 19:35

Fedőneve: Donnie Brasco
Mike Newell Nagymenők-mámorban tántorgó maffiafilmje Al Pacino, Johnny Depp, Anne Heche, Michael Madsen és Bruno Kirby őszereplésével.
Vetítik: AXN - 21:00

donnie brasco.jpg

A 18 bronzember
Klasszikus ázsiai harcművészeti film.
Vetítik: Viasat6 - 21:20

Ace Ventura - Állati nyomozó
Jim Carrey nagy áttörése.
Vetítik: Viasat3 - 21:50

Tökéletlen idők
Richard Linklater filmje, a Guardian szerint minden idők 18. legjobb vígjátéka.
Vetítik: Comedy Central - 22:20

Halálos leszámolás (alias Halálos ítélet)
A Fűrész rendezőjének bosszúfilmje Brian Garfield (Bosszúvágy) regénye nyomán, Kevin Bacon, Kelly Preston és John Goodman főszereplésével.
Vetítik: Film+ - 22:55

Éjszakai rohanás
Martin Brest (Beverly Hills-i zsaru, Egy asszony illata) kimondottan szórakoztató akcióvígjátéka, Robert De Niro és Charles Grodin emlékezetes alakításával.
Vetítik: m1 - 23:35

Manhattanre leszáll az éj
Sidney Lumet egyik személyes mániája, az amerikai igazságszolgáltatási rendszer visszásságai adják a témáját ennek a jól sikerült bűnügyi filmnek. Ha nem is egy Serpico vagy A város hercege, de egyszer mindenképpen érdemes megnézni.
Vetítik: Viasat3 - 23:35

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr704674534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása