Filmvilág blog

Tévéajánló - Szerda (08.01.)

Különben

2012. augusztus 01. - Orosdy Dániel

Egy szívesség, egy óra és egy nagyon nagy hal
Kellemesen bizarr fekete komédia Marcel Aymé műve nyomán, Bob Hoskins, Jeff Goldblum, Natasha Richardson, Michel Blanc és Jean-Pierre Cassel főszereplésével.
Vetítik: Viasat3 - 10:35

Különben dühbe jövünk
Ha nem az új szinkronnal vetítik, én is nyugodt maradok.
Vetítik: RTL Klub - 20:05

Könnyed erkölcsök
Stephan Elliott (Priscilla - A sivatag királynőjének kalandjai) vígjátéka Noel Coward színdarabjából. Szereplők: Ben Barnes, Kimberley Nixon, Jessica Biel, Kristin Scott Thomas, Colin Firth.
Vetítik: Viasat3 - 21:20

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr124687676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dutch 2012.08.01. 10:26:56

Tévében én szinte csak a Kránitz-féle szinkront hallottam, csak dvd-n volt Bujtorral. Nem bízom az RTL-ben, kicsi a virslijük, és meleg a sörük :)

Orosdy Dániel · http://danielorosdy.blog.hu/ 2012.08.01. 11:05:11

@dutch: Kránitz egyébként jó arc volt, rá nem haragszom, de azzal szívesen leülnék szkanderezni, aki kitalálta ennek a filmnek (meg a többinek!) az újraszinkronizálását. "Kis piros buggy." BROÁF!
süti beállítások módosítása