Filmvilág blog

Mr. Oizo: Wrong

Miért?

2012. július 24. - Baski Sándor

Tavaly januárban a magyar mozikba is eljutott a telepatikus képességekkel megáldott, gyilkos gumiabroncs története, a Rubber, és ha arra tippeltünk volna, hogy bizarr agymenését követően Quentin Dupieux rendező nem nagyon fog finanszírozókat találni a következő munkájához, akkor tévedtünk. Elkészült ugyanis a Wrong, amely a Sundance fesztiválon debütált, és a tovább után látható, bravúrosan összevágott előzetes alapján nem sokkal konvencionálisabb mint a Rubber volt. A film főszereplője Dolph (Jack Plotnick), aki elveszett kutyája után kutat és eközben összeakad mindenféle különc figurával. 

Quentin Dupieux-t korábban Mr. Oizo-ként ismerhették azok, akik jártasak valamennyire az elektronikus zene világában, de a Flat Beat trackjének felhasználásával (Dupieux által) forgatott ’99-es Levi’s reklám szélesebb közönséghez is eljutott (nálunk is vetítették). FRISSÍTÉS: A korábban bemutatott teaser után bő félévvel elkészült a "hagyományos" előzetes is.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr583427624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

monksaki 2012.11.26. 01:10:39

egyetlen kérdés: MIKOR?

Baski Sándor · http://filmvilag.blog.hu 2012.11.26. 13:51:07

@monksaki: Október 4-én bemutatták a Kinóban, de elvileg most már nem vetítik sehol.
süti beállítások módosítása