Filmvilág blog

Tévéajánló - Péntek (06.15.)

Ritchie, Lynch, Kingsley

2012. június 15. - Orosdy Dániel

veszettavilág.jpgAranygyermek
Gyengécske fantasy-vígjáték Eddie Murphy-vel. Az egykor kiváló filmeket rendező Michael Ritchie karrierjének mélypontja.
Vetítik: TV2 - 21:15

Levelek Júliának

Római vakáció óta bevált recept az amerikai romantikus filmek szereplőit festői, jól fényképezhető (lehetőleg európai) helyszínekre utaztatni. Ezt a hagyományt követi az Amanda Seyfried, Vanessa Redgrave és Gael García Bernal fő-, illetve Franco Nero mellékszereplésével készített legfrissebb próbálkozás is. (BS)
"A Levelek Júliának kicsit olyan, mintha lelkes, ám tapasztalatlan szakácsok készítenének olasz ételeket a vendégek számára. A hozzávalók megvannak, a végeredményt fel lehet szolgálni, de eredeti, maradandó ízeket nem tudnak kreálni." (Zalán Márk kritikája a Filmvilág 2010/8. számában olvasható.)
Vetítik: Viasat3 - 21:20

Piás polák bérgyilkos

A többnyire igen korrekt színvonalat hozó John Dahl (Red Rock West) meglehetősen alulértékelt bűnügyi vígjátéka Ben Kingsley-vel.
Vetítik: m1 - 00:55

Veszett a világ

David Lynch Arany Pálma-díjas kultfilmje Barry Gifford regényéből, Nicolas Cage, Laura Dern, Diane Ladd, Harry Dean Stanton, Isabella Rossellini és Willem Dafoe főszereplésével.
Vetítik: Viasat3 - 01:10

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr234589491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása