Filmvilág blog

Tévéajánló - Szerda (06.13.)

2012. június 13. - Orosdy Dániel

A törvény éber őre
Önmagában szerény jelentőségű western, viszont igazi filmtörténeti kuriózum: ha annak idején a főszereplő, Richard Widmark nem elégedetlen Robert Tottennel, és nem cserélteti le félúton Don Siegelre, ma szegényebbek vagyunk Alan "The Alias Man" Smithee-vel, a nem létező filmrendezővel (bővebben a Mozinet hasábjain írtam erről az úriemberről, tessék utánanézni). Egyébként a korszak vezető kritikusai szerint nem is rossz mozi.
Vetítik: Viasat3 - 10:20

Enigma

Háborús dráma Michael Apted (Gorillák a ködben) rendezőtől Robert Harris (Szellemíró) művéből, Tom Stoppard (BrazilRosencrantz és Guildenstern halott) forgatókönyve alapján. Szereplők: Dougray Scott, Kate Winslet, Jeremy Northam.
Vetítik: Duna - 21:20

Cheri-Michelle-Pfeiffer.jpg
Chéri - Egy kurtizán szerelme

A Stephen Frears -- Christopher Hampton páros (Veszedelmes viszonyok) Arany Medvére jelölt romantikus filmje Michelle Pfeifferrel, Rupert Frienddel és Kathy Bates-szel.
Vetítik: Viasat3 - 21:20

Papi

Hugh Leonard Tony-díjas darabjának feldolgozása Barnard Hughes-szal és Martin Sheennel.
Vetítik: m1 - 00:00

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr764584768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása