Filmvilág blog

Tévéajánló - Szerda (04.04.)

Héják New Yorkból

2012. április 04. - Orosdy Dániel

Törvényszéki héják
Ivan Reitman romantikus komédiája Robert Redford, Debra Winger, Daryl Hannah, Brian Dennehy és Terence Stamp főszereplésével.
Vetítik: TV2 - 12:05

Thomas után

Díjnyertes angol tévéfilm.
Vetítik: Duna - 20:05

menekülés new yorkból.jpg
Menekülés New Yorkból

John Carpenter klasszikus sci-fi-akciófilmje a Disney-filmek jóképű fiúcskájából vad és titokzatos akciósztárrá avanzsáló Kurt Russell főszereplésével. A kivételes színészgárda többi tagja: Ernest Borgnine, Lee Van Cleef, Donald Pleasence, Isaac Hayes, Harry Dean Stanton, Tom Atkins, Adrienne Barbeau, George 'Buck' Flower.
Vetítik: Filmmúzeum - 21:00

Az elveszett kislány

Megtörtént eseten alapuló, díjnyertes amerikai tévéfilm két Oscar-jelölt színész, Tess Harper (Nem vénnek való vidékBűnös szívekA sakál) és Frederic Forrest (Apokalipszis mostA rózsaA piszkos ügy) főszereplésével. Az ugyancsak Oscar-jelölt Philip H. Lathrop operatőrnek (A Rózsaszín PárducA játéknak végeA lovakat lelövik, ugye?) ez volt az utolsó munkája, melynek fényképezéséért több elismerésben részesült.
Vetítik: Hálózat - 21:00

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr664362424

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.04.04. 09:54:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dutch 2012.04.04. 09:43:23

Snake, azt hittem meghaltál..

Kiváló film a Menekülés New Yorkból, sajnos már vagy háromszor felmerült a remake ötlete, valószínűleg nem fogjuk megúszni, és ezt a szobrot is ledöntik.(Az LA szerintem még nem döntötte le) :)

John Carpenter valamit nagyon tud(ott), kár hogy ennyire eltűnt.

Orosdy Dániel · http://danielorosdy.blog.hu/ 2012.04.04. 09:48:46

@dutch: Talán azért nem gyártják le a remake-et, mert a folytatás maga is leginkább remake volt, méghozzá vállaltan (én egyébként kedvelem azt a filmet). Meg aztán A dolog előzményfilmje se jött be igazán anyagilag... De Carpenterért tényleg kár.

dutch 2012.04.04. 10:15:57

@Orosdy Dániel: Igen, az a rohadt kétezres évek eleje, ahol több remek 80-as évekbeli rendező is elvérzett (Carpenter, McTiernan, Walter Hill)
süti beállítások módosítása