Filmvilág blog

Tévéajánló - Péntek (02.03.)

Ruanda-nap

2012. február 03. - Orosdy Dániel

Hotel Ruanda
Megtörtént esetet feldolgozó dráma Terry George-tól, Nick Nolte és Don Cheadle főszereplésével.
Vetítik: Viasat3 - 09:40

A pacák

Minden idők egyik legjobb vígjátéka (forrás: Guardian és OD). Carl Reiner rendezése Steve Martin forgatókönyvéből és főszereplésével, ez volt az első közös munkájuk a hasonlóan remek Halott férfi nem hord zakótAgyban nagy és Mindenem a tied előtt. Ha a kedves nézőt a Forrest Gumpra emlékezteti, minden bizonnyal nem a véletlen műve.
Vetítik: TV2 - 11:20

A halászkirály legendája

Terry Gilliam díjak tömegére jelölt, 2 Golden Globe-ot és egy Oscart be is zsebelő érzelmes kis remeke Jeff Bridges, Robin Williams, Mercedes Ruehl és Amanda Plummer főszereplésével.
Vetítik: AXN - 21:00

halászkirály.jpg
300

"THIS IS... SPARTA!" Zack Snyder látványos kalandfilmje Frank Miller híres képregénye nyomán Gerard Butlerrel és más mácsókkal, avagy a tartalmatlan izmozás tesztoszterontól bűzlő alapfilmje.
Vetítik: Film+ - 21:00

Shop-stop 2.

Jay és Néma Bob visszatér, Dante és Randal őszinte sajnálatára. (Az első rész idején Kevin Smith nagy ígéret volt - kár, hogy a jelek szerint már örökre az is marad.)
Vetítik: Viasat3 - 21:10

Nekem 8

Avagy miből lesz a cserebogár... pontosabban a Szőke kóla. Szerethető havervígjáték Tim Robbins-szal és Martin Lawrence-szel.
Vetítik: Cool - 21:15

Szövetség az ördöggel

Elismert kanadai háborús dráma Roger Spottiswoode rendezőtől Ruandáról. A színészgárda ismertebb tagjai: Deborah Kara Unger (Karambol), Jean-Hugues Anglade (Betty Blue), Roy Dupuis (Barbárok a kapuk előtt).
Vetítik: Duna - 21:30

Ideglelés - The Blair Witch Project

Óriási sikert aratott áldokumentumfilm/horror.
Vetítik: Viasat6 - 21:50

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr54051075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása