Filmvilág blog

Tévéajánló - Kedd (01.24.)

Glamour, Királynő

2012. január 24. - Orosdy Dániel

kárhozat útja.jpgA királynő
Stephen Frears  nagysikerű, díjnyertes filmje II. Erzsébet (Helen Mirren Oscart érdemlő alakítása) és Tony Blair (Michael Sheen) kapcsolatáról.
Vetítik: Filmmúzeum - 21:00

Maxwell

Életrajzi tévéfilm David Suchet Emmy-díjas alakításával.
Vetítik: m1 - 20:15

Csapdában

A néhai Dennis Hopper thrillere szomorú, de nem érdektelen kudarc, a rendezőn kívül jeles színészek és sztárok tömege látható benne, Jodie Fostertől Joe Pescin és Vincent Price-on át Bob Dylanig. (Árulkodó tény, hogy Hopper nem adta nevét az újravágott változathoz, azt a közkedvelt Alan Smithee jegyzi.)
Vetítik: Hálózat - 21:00

Deep Impact

Mimi Leder sztárokkal telepakolt katasztrófafilmje.
Vetítik: TV2 - 21:05

A kárhozat útja

A nagysikerű Amerikai szépség után ezzel a figyelemreméltó filmmel jelentkezett Sam Mendes rendező és Conrad L. Hall operatőr. Tulajdonképpen a kultklasszikus Magányos farkas és farkaskölyök manga amerikai képregényfeldolgozásának moziváltozata, tehát a Shogun Assassin (és persze a Magányos farkas és farkaskölyök-sorozat) valamiféle szellemi rokona. Szereplők: Tom Hanks, Paul Newman, Jude Law, Daniel Craig, Stanley Tucci és Jennifer Jason Leigh.
Vetítik: Filmmúzeum - 23:00

Glamour

Gödrös Frigyes szemledíjas filmje.
Vetítik: TV2 - 01:30

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr343742509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása