Filmvilág blog

Tévéajánló - Csütörtök (01.05.)

Vagy valami hasonló

2012. január 05. - Orosdy Dániel

edes élet.jpgÉlet, vagy valami hasonló
Vígjáték Angelina Jolie-val.
Vetítik: RTL Klub - 15:00

A nagy ugrás

A Coen-testvérek elveszett klasszikusa (társtettes: Sam Raimi). Már a színészek miatt érdemes megnézni: Tim Robbins, Jennifer Jason Leigh, Paul Newman, Charles Durning, John Mahoney, Bruce Campbell és Peter Gallagher.
Vetítik: Comedy Central - 19:55

Az édes élet

Federico Fellini remekműve a Zs-kategóriás akciófilmjekről híres Hálózat TV-n.
Vetítik: Hálózat - 21:00

Kétségbeesve keresem Susant

Susan Seidelman nagysikerű vígjátéka Rosanna Arquette-tel és Aidan Quinnel. A legenda ellenére Madonna csak mellékszereplő a filmben, hála a jó égnek. További szereplők: Laurie Metcalf, Robert Joy, Will Patton, Steven Wright, John Turturro, Giancarlo Esposito, Richard Hell.
Vetítik: Filmmúzeum - 21:00

New York-i szerenád

A főleg színészként ismert Frank Whaley (azaz Brett a Ponyvaregényből) filmje Freddie Prinze Jr. és Chris Klein főszereplésével.
Vetítik: m1 - 22:25

Algír

Klasszikus álomgyári dráma Az alvilág királya című Julien Duvivier/Jean Gabin-klasszikus nyomán Charles Boyer-val és Hedy Lamarr-ral. Előbbi karaktere egy Bolondos dallamok-figurát ihletett (Pepe Le Pew), utóbbié a Casablanca női főszereplőjét.
Vetítik: m2 - 23:55

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr573520699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása