Filmvilág blog

Tévéajánló - Szerda (12.28.)

Két ünnep köze

2011. december 28. - Orosdy Dániel

The Blues Brothers - A blues testvérek
John Landis legfontosabb remekműve ez a kultikus musical-vígjáték, amelyben szinte minden valamire való komikus (John Belushi, Dan Aykroyd, John Candy...) és zenész (James Brown, Cab Calloway, Ray Charles, Aretha Franklin, John Lee Hooker...) feltűnik, a cameózó filmesekről (Frank Oz, Steven Spielberg...) nem is beszélve.
Vetítik: TV2 - 12:35

Nincs kettő négy nélkül

Ha már főműsoridőben megy (és megnyeri a nézettségi versenyt, höhö), mi is ajánljuk a Coimbra de la Coronilla-kuzinokat. (Y Azevedo!)
Vetítik: RTL Klub - 19:25

Veszedelmes viszonyok

Stephen Frears kosztümös klasszikusa Choderlos de Laclos kedvelt levélregénye nyomán. Glenn Close, John Malkovich és Michelle Pfeiffer főszereplésével. Christopher Hampton Oscart kapott adaptált forgatókönyv kategóriában, akárcsak a díszletek és a jelmez.
Vetítik: Viasat3 - 21:15

Az elszánt diplomata

Fernando Meirelles (Isten városa) sikeres drámája John Le Carré bestsellere alapján a tiszteletbeli magyar Ralph Fiennes és a magyar származású Rachel Weisz főszereplésével.
Vetítik: Duna - 21:30

Ki-be tawaret

Molnár György filmje Karafiáth Orsolya írásai alapján.
Vetítik: m1 - 21:55

ki_be_tawaret.jpg
Képeslapok a szakadékból

Mike Nichols elismert szatírája az Álomgyár működéséről Carrie Fisher élete és könyve alapján, Meryl Streep, Shirley MacLaine, Dennis Quaid, Gene Hackman, Richard Dreyfuss és Rob Reiner főszereplésével.
Vetítik: Viasat3 - 23:25

Tigris és sárkány

Ang Lee Oscar-díjas filmje.
Vetítik: TV2 - 02:15

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr633500380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása