Filmvilág blog

Tévéajánló - Péntek (12.02.)

Tinglitangli

2011. december 02. - Orosdy Dániel

Ollókezű Edward
Avagy az a Tim Burton-film, amit a rendező a mai napig remake-el, még akkor is, ha éppen konkrétan mást remake-el (lásd Willy Wonka).
Vetítik: Filmmúzeum - 21:00

A félszemű Jack

Marlon Brando első és egyetlen rendezése (természetesen a főszerepét is ő alakítja), egy jól sikerült, rendhagyó western, amin többek között Stanley Kubrick és Sam Peckinpah is dolgozott.
Vetítik: Hálózat - 21:00

Rossz társaság

Péntek esti tinglitangli #1: Joel Schumacher akcióvígjátéka Anthony Hopkins és Chris Rock főszereplésével. (Lehetne az azonos című, remek Robert Benton-kultwestern is a fiatal Jeff Bridges-szel, de persze nem az.)
Vetítik: Cool - 21:15

Charlie angyalai

Péntek esti tinglitangli #2: az azonos című tévésorozat mókás-zajos-színes-szagos remake-je. Mindenkinek aki szereti.
Vetítik: Viasat3 - 21:15

Kék bársony

David Lynch kultfilmje. De hallgassuk meg Csunderlik Peti véleményét is! "Lynch előtanulmánya a világ legjobb sorozatához, a Twin Peaks-hez."
Vetítik: Filmmúzeum - 22:55

blue-velvet.jpg

Száműzöttek

Gyöngyössy Imre és Kabay Barna díjnyertes dokumentum-játékfilmje. A hazai források szerint szerepel benne az Oscar-jelölt, Golden Globe- és Emmy-díjas színésznő, Christine Lahti is, de szerintem ő erről nem tud.
Vetítik: Duna - 23:15

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr463430739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása