Filmvilág blog

Tarantino party a Tűzraktérben

Program péntek estére

2010. március 31. - Baski Sándor

Aki esetleg nem lenne biztos benne (kitartó munkálkodásunk ellenére sem), hogy a Tarantino-kultusz él és virul, az látogasson el most pénteken (április 2-án) a Tűzraktérbe, ahol este 8-tól kötetlen, másfél órás diskurzus kezdődik QT munkásságáról, többek közt Varró Attilával, a Filmvilág szerkesztőjével és Vágvölgyi B. Andrással, majd a Mester filmjeinek zenéire táncolhatnak a kedves egybegyűltek a taranitósított "díszletek" között. Dress code: nem kötelező, ellenben ajánlott valamelyik QT-karakternek beöltözni, már csak azért is, mert az első 100 jelmezes "fecskendős felest" kap ajándékba. A zenei kínálatról bővebben az alábbi videóból és a tovább után látható plakátokról lehet tájékozódni, vagy az esemény hivatalos blogján, illetve Facebook oldalán.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr651883771

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Tűzraktér 2010.11.08. 13:16:19

Helyszín: 1061 Bp., Hegedű u. 3. Látogatás: 2009. szeptember 24. 18:00-22:10 > Ez az egyre szaporodó biciklis társadalom fundamentalista belső keménymagjának gyűjtőhelye. Tudjátok az...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása