Filmvilág blog

Tévéajánló - Szombat (08.20.)

2016. augusztus 20. - Orosdy Dániel

Twist Olivér
Roman Polanski Dickens-adaptációja Ben Kingsley-vel.
Vetítik: TV2 - 11:25

Nancy Drew: A hollywoodi rejtély
ANdrew Fleming vígjátéka Emma Roberts, Rachael Leigh Cook és Tate Donovan főszereplésével.
Vetítik: RTL Klub - 11:55

Avatar
Az azonosulás és az izgalom elengedhetetlen kellékek, s ezek hiányában az Avatar „csupán” parádés, elsőosztályú vizuálorgia, semmi több. (Klacsán Csaba)
A forradalom tehát, úgy tűnik, elmarad, cserébe viszont örvendezhetünk annak, hogy Cameron világteremtő és akciórendezői képessége nem kopott meg: az Avatar az évtized egyik – ha nem a – leglátványosabb popcorn mozija, ami azért nem kevés. (Baski Sándor)
És azóta már az elfeledett filmek táborába is nyugodtan bevehetjük. (OD)
Vetítik: TV2 - 18:50

Isteni szikra
Megérdemlik-e a nagy amerikai autógyárak, hogy (kormányzati segítséggel, az adófizetők pénzéből) megmentsék őket? – tavaly ősz óta gyakori szalagcím a tengerentúli sajtóban. Vállalati erkölcsről szólni válságban különösen divatos – az eddig producerként ténykedő Marc Abraham (Az ember gyermeke) rendezői debütjében egy negyven éve megesett igaz történetet mesél újra, de szem előtt tartja a mai dilemmákat is. (Schreiber András)
Vetítik: Film Mánia - 20:00

Két testvér
Jean-Jacques Annaud második nagysikerű "állatos" filmje A medve után. Humán szereplők: Guy Pearce, Jean-Claude Dreyfus.
Vetítik: Story4 - 20:00

2_testver.jpg

Még drágább az életed!
Szórakoztató (és remake-be hajló) folytatás a jóval emlékezetesebb Drágán add az életedhez. Már adták drágán az életüket: Bruce Willis, Bonnie Bedelia, William Atherton, Reginald Veljohnson. Most alkudnak az életükre először: William Sadler, Franco Nero, Dennis Franz, Fred Dalton Thompson, Robert Patrick, Vondie Curtis-Hall, Mark Boone Junior, Colm Meaney, Robert Costanzo, Dru Berrymore (nem E.T. kis pajtija, hanem a pornóikon).
Vetítik: RTL Klub - 21:20

Cool túra
A Másnaposok rendezőjének filmje. Nem éppen Bergman, de az Amerikai pite nyomán újra népszerűvé váló tinivígjátékok között a jobbak egyike. Szereplők: Breckin Meyer, Seann William Scott, Paulo Costanzo, DJ Qualls, Tom Green, Amy Smart, Fred Ward.
Vetítik: TV2 - 22:10

Az aranyember
Jókai Mór regényének közkedvelt filmváltozata Gertler Viktor rendezőtől. Főszereplők: Csorba András, Béres Ilona, Krencsey Marianne, Pécsi Ildikó.
Vetítik: Duna - 22:40

Volt egyszer egy Amerika...
[I]gazi remekmű és csodálatos mozi, bár nem olyan tökéletes, mint nagy elődje (...) kisebb hibái ellenére is minden idők egyik legnépszerűbb és legjobb filmje.
Vetítik: Film+ - 23:00

Egy ágyban az ellenséggel
Joseph Ruben thrillere Julia Roberts-szel és Patrick Berginnel. Forgatókönyv: Ronald Bass.
Vetítik: RTL Klub - 23:45

A nagymester
Kar Wai Wong életrajzi drámája  Ip Manről (Tony Leung Chiu Wai), a legendás kung fu mesterről, aki Bruce Lee mentora is volt.
Vetítik: m2 - 00:45

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr7410429436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása