Filmvilág blog

Tévéajánló - Hétfő (04.21.)

Pacino, Owen, Washington

2014. április 21. - Orosdy Dániel

Amit még mindig tudni akarsz a szexről
A magyar forgalmazó ügyes / szemérmetlen (a megfelelő behelyettesítendő) módon lenyúlta Woody Allen korai klasszikusának címét, ennek ellenére a New York-i komikusnak nincs köze a produkcióhoz. Helyette Meryl Streep és Tommy Lee Jones szerepel David Frankel (Az ördög Pradát visel, Marley meg én) filmjében egy idős, az életbe és egymásba belefásult házaspárt alakítva. Steve Carell alakítja azt a párterapeutát, aki megpróbálkozik a kapcsolatuk felpezsdítésével. (BS)
Vetítik: RTL Klub - 20:40

Fedőneve: Donnie Brasco
Mike Newell Nagymenők-mámorban tántorgó, ugyancsak megtörtént eseten alapuló maffiafilmje Al Pacino (egykor Robert De Niro), Johnny Depp (valaha Ray Liotta), Anne Heche (úgyis mint Lorraine Bracco), Michael Madsen (a daliásabb Paul Sorvino) és Bruno Kirby (a szelídebb Joe Pesci) főszereplésével. A producerek egyike Barry "már a Pokoli lecke is szerelmeslevél volt Scorseséhez" Levinson.
Vetítik: Film+ - 21:00

A csontember
Korrekt thriller Phillip Noyce-tól. Szereplők: Denzel Washington, Angelina Jolie, Queen Latifah, Michael Rooker, Luis Guzmán, Ed O'Neill.
Vetítik: Cool - 21:10

Az ember gyermeke
Alfonso Cuarón disztópikus sci-fije Clive Owennel, Michael Caine-nel és Julianne Moore-ral. Az utóbbi évek egyik legjobb filmjének tartják, nem alaptalanul.
Vetítik: Viasat3 - 21:15

ember gyermeke_1.jpg

United
Brit dráma a Manchester United csapatának repülőgép-katasztrófájáról, többek között Dougray Scott-tal.
Vetítik: m2 - 22:05

Appaloosa - A törvényen kívüli város
Ed Harris westernje a rendező, valamint Viggo Mortensen, Jeremy Irons és Renée Zellweger főszereplésével.
Vetítik: Film+ - 23:30

Téli varázslat (alias Michigani tél)
Dramedy Zooey Deschanellel, Ed Harris-szel, Will Ferrellel, Mary Jo Deschanellel (Zooey anyukája) és Amy Madigannel. A szereplők egy részét minden bizonnyal neves írók ihlették (J.D. Salinger, Sylvia Plath, Jack Kerouac, Ken Kesey, Ernest Hemingway stb.).
Vetítik: RTL Klub - 00:40

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr256056434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása