Filmvilág blog

Tévéajánló - Vasárnap (10.13.)

Fábri, Jolie, Bigelow

2013. október 13. - Orosdy Dániel

Igen, akarom?
Vígjáték a sztorit is jegyző Alain Chabat, valamint Charlotte Gainsbourg és Bernadette Lafont főszereplésével (mindhármuk alakítását Césarra jelölték).
Vetítik: m1 - 17:20

Páros mellékhatás
Az egykori gyerekszínész, Peter Billingsley (Karácsonyi történet) vígjátéka Jon Favreau, Vince Vaughn és Dana Fox forgatókönyve nyomán. Szereplők: Vaughn, Favreau, Jason Bateman, Kristin David, Malin Akerman, Kristen Bell, Jean Reno.
Vetítik: TV2 - 20:00

Csibefutam
A méltán népszerű Aardman stúdió első egész estés gyurmafilmje a Wallace és Gromit alkotóitól.
Vetítik: Comedy Central - 20:30

Húsz óra
Fábri Zoltán Velencében és Moszkvában egyaránt elismert klasszikusa Sánta Ferenc regénye nyomán, remek színészekkel.
Vetítik: Duna - 21:15

Holtpont
Kathryn Bigelow első nagyobb sikert aratott filmje. Főszereplők: Patrick Swayze (RIP), Keanu Reeves (proto-Neo), Gary Busey (Oscar-jelölés a legjobb főszereplő kategóriájában, 1979) és Lori Petty (Tank Girl).
Vetítik: m1 - 21:40

holtpont_1.jpg

Indokína
Régis Wargnier többek között Oscarral és Golden Globe-bal elismert romantikus drámája a főszerepért Oscarra jelölt Catherine Deneuve-vel.
Vetítik: Story4 - 22:10

A bűn színe
Az inkább producerként ismert Joe Roth bűnügyi drámája Richard Price műve és forgatókönyve nyomán, Samuel L. Jackson, Julianne Moore, William Forsythe és Ron Eldard főszereplésével.
Vetítik: TV2 - 22:15

A vér és méz földjén
Angelina Jolie (részben) Magyarországon forgatott bemutatkozó rendezése egy szerb férfi és egy muszlim nő szerelméről a bosnyák háborúban.
Vetítik: m1 - 23:40

Feleségemnek, 37. születésnapjára
A cím nem hazudik, David E. Kelley író-producer tényleg ezzel a romantikus filmmel lephette meg a főszereplőt, egyben nejét, Michelle Pfeiffert a 37. szülinapján. A közönség és a kritikusok már nem díjazták ennyire a Ghost-utánzatként elkönyvelt ajándékot. További szereplők: Peter Gallagher, Claire Danes, Bruce Altman, Kathy Baker, Freddie Prinze, Seth Green, Wendy Crewson.
Vetítik: TV2 - 00:30

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr15545132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

harryangel 2013.10.13. 11:07:24

Prizma TV-21:05 Metró

Egy kultikus Luc Besson-film 1985-ből,jó(és akkor még fiatal)színészekkel és Trauner Sándor díszleteivel.

Orosdy Dániel · http://danielorosdy.blog.hu/ 2013.10.13. 11:30:03

@harryangel: "Luc Besson kultfilmje, avagy miből lesz a Kontroll? Szereplők: Christophe(r) Lambert, Isabelle Adjani, Richard Bohringer, Michel Galabru, Jean Reno, Jean-Hugues Anglade."

Akkor szoktam ajánlani, amikor a Film+ adja. :) (A Prizma TV műsorát nem igazán követem, a filmkínálata kb. azonos a Cooléval, RTL Klubéval etc.)

harryangel 2013.10.14. 12:25:09

@Orosdy Dániel: OK.Úgy látszik mindig rosszkor olvasom a Tévéajánlót :)

Orosdy Dániel · http://danielorosdy.blog.hu/ 2013.10.14. 13:46:08

@harryangel: Annyiban jogos a kritika (ha ez kritika volt :) ), hogy már régen ajánlottam a Metrót, pedig adja néha a tévé, és megérdemli, hogy felhívjam rá a Kedves Olvasók figyelmét. Na majd legközelebb!
süti beállítások módosítása