Filmvilág blog

Tévéajánló - Csütörtök (09.20.)

Szőke, Halál, Fantom, Csaj

2012. szeptember 20. - Orosdy Dániel

Magas szőke plusz két szőke (aka A magas szőke + két szőke)
Edouard Molinaro (Őrült nők ketrece) szerethető vígjátéka jó formában lévő Pierre Richard, a rémisztő megjelenésű Richard Bohringer és a sokat meztelenkedő Emmanuelle Béart főszereplésével.
Vetítik: Comedy Central - 20:00

Alien 2. - A bolygó neve: Halál
A nyolcadik utas a halál hasonló színvonalú, de más műfajban mozgó folytatása. Nem éppen az olasz neorealizmust erősíti, de attól még minden idők egyik legjobb mozija.
Vetítik: Film+ - 21:00

Túl jó nő a csajom
"A Túl jó nő a csajom alapjáraton Apatow-féle kisrealista komédia lenne, ha eltekintett volna az inkább germán humort preferáló célcsoporttól és poénjai nem tévednének altáji területekre." (Alföldi Nóra kritikája a Filmvilág 2010/05. számában olvasható.)
Vetítik: TV2 - 21:20

Az országút fantomja 2.
A kultikus B-film rosszul fogadott folytatása, Rutger Hauer nélkül. C. Thomas Howell azért visszatér, oldalán Jake Busey-val, Kari Wuhrerrel és a jobb sorsra érdemes Steve Railsbackkel.
Vetítik: Viasat3 - 00:45

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr824781686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dutch 2012.09.20. 13:52:40

Megint erős este lesz, a felsoroltakon kívül még játszhat a Halálos Fegyver (RTL Klub), a Gyalog Galopp (CC), és a Zaklatás (V3) is.
Bár sikeres ember nem néz kereskedelmi csatornákat, mert agyonvágják a filmeket, még a késő esti sávban is. Néha kulcsfontosságú részek maradnak ki, csak mert vér van benne.

Egyébként az Országút Fantomja első része nagyon jó kis film, tényleg kultikus.
Valószínűleg a forgatás szüneteiben tarthattak egy "hogyan szúrd el a karriered" képzést is, amire Hauer és Howell is feliratkozott.

Orosdy Dániel · http://danielorosdy.blog.hu/ 2012.09.20. 15:31:40

@dutch: Ejnye, a Gyalog-galoppot benéztem, azt még ajánlottam volna. :( (A Halálos fegyver-sorozat és a Zaklatás túl sokszor megy ehhez.)

A Hauerre és Howellre vonatkozó megjegyzés fájóan találó. :)
süti beállítások módosítása