Filmvilág blog

Tévéajánló - Péntek (04.06.)

Akciós est

2012. április 06. - Orosdy Dániel

golyózápor.jpgBarátom, Charlie Brown
Az első moziban forgalmazott Peanuts-film: Bill Melendez animációs vígjátéka Charles M. Schulz híres képregény-sorozata nyomán, melyet a címszereplő mellett elsősorban Snoopy fémjelez.
Vetítik: TV2 - 12:30

Száguldás a semmibe

Richard C. Sarafian Vanishing Point címen ismert klasszikusának televíziós átirata az ifjú Petrocelli helyett az ifjú Aragorn főszereplésével.
Vetítik: Film+ - 19:15

Halálos leszámolás 
(alias Halálos ítélet)
Fűrész rendezőjének bosszúfilmje Brian Garfield (Bosszúvágy) regénye nyomán, Kevin Bacon, Kelly Preston és John Goodman főszereplésével.
Vetítik: Film+ - 21:00

Golyózápor

Emlékezetes akciófilm Clive Owen, Monica Bellucci és Paul Giamatti főszereplésével.
Vetítik: Cool - 21:15

Higgy neki, hisz zsaru

Mike Figgis erotikától sem mentes bűnügyi filmje. Szereplők: Laurie Metcalf, Richard Gere, Andy Garcia, Nancy Travis, William Baldwin.
Vetítik: Viasat3 - 21:20

És a nyolcadik napon

Tévéfilm Szalay Kriszta forgatókönyvéből és főszereplésével egy Down-szindrómás gyermeket nevelő anyáról.
Vetítik: m2 - 23:40

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr84366765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

The Man Who Laughs · http://trashneveles.blog.hu/ 2012.04.06. 15:33:38

Tudom az olyan csatornákat mint az AXN Sci-fi nem szoktátok írni, de szerintem ez mindenkép érdemes egy igazi film rajongó figyelmére:

hu.axnscifi.com/shows/maxs-midnight-movies

Ma este kezdődik, engem már a koncepcióval megvett. Remélem tényleg vicces lesz. Ami meg még jobb, hogy utána mindig leadnak egy klasszikus (de legalább jó régi b kategoriás) sci-fi vagy horror filmet (az első a Cosmos, War of the Planets lezs, aztán olyanok jönnek, hogy Castle of Fu Manchu, az Élőhalottak éjszakája, Gammera the invicible ) eredeti nyelven.

Orosdy Dániel · http://danielorosdy.blog.hu/ 2012.04.06. 20:45:13

@The Man Who Laughs: Ez tényleg jónak tűnik, bár a filmek "kezelésbe vétele", és az a tény, hogy Bordán Lilit Maxnak nevezik, picit azért óvatossá tesz. :)
süti beállítások módosítása