Filmvilág blog

DJ Bootsie Quartet & VJ Kemuri - Cinema Special koncert az Átriumban

2019. december 12. - filmvilág

bootsie_screen.jpg

DJ Bootsie és zenekara újabb különleges koncerttel készül Budapest egyik emblematikus kulturális helyszínén: az egykoron moziként, 2012 óta azonban színházként funkcionáló Átrium színpadán lépnek fel december 17-én (kedden) este, fél 9-es kezdéssel.

A különleges élményre nem csak DJ Bootsie lesz a garancia, hanem társai is: a Talamba ütőegyüttesből ismert Grünvald László, a kiváló dobos, az Occam nevű szólóprojektje okán is figyelemre méltó Lázár Tibor, a számtalan kortárs zenei produkcióban közreműködő Vázsonyi János, és a zenekar elmaradhatatlan „ötödik tagja”, a vizualista Somogyi Kristóf (VJ Kemuri). A zene ezúttal is hip-hopból, bass music-ból, trapből, film-, nép- és kortárs zenei elemekből, jazzből, technóból és ambientből áll majd össze.

A DJ Bootsie Quartet & VJ Kemuri páros szimbiózisa érzékeny, azonnal beszippantó, és magával ragadó módon egészíti ki és fonja össze egymás művészetét, teljesen új érzékszervi élményt alkotva. Előadásaikban tökéletesen hangolódik egymásra a látvány és a zene.

Olyan természetes ritmusban történik mindez, mint amikor egy hullámzó víztömeget figyel az ember: a koncerteken szerepe van a csendes visszahúzódásnak és az áradó energiának is. Köszönhetően a Quartet rendkívül sokrétű, kifinomult zenei világának, és Kemuri felkavaró vizuális univerzumának, koncertjeikkel különösen széles érzelmi spektrumon képesek közönségüket utaztatni.

Fellépésük tematikáját ezúttal a színház és a film világa adja: azé a világé, ahol a látvány és a hang összjátéka ugyanazzal a természetességgel működik, mint a formációé. Az Átrium intim atmoszférájához illően részben a korábbi lemezek némiképp újraformált számait adják elő, de bőséges ízelítőt kapunk a jövőre megjelenő új nagylemez, az Allegro Identity anyagából is. 

Jegyeket aznap a helyszínen, illetve elővételben az alábbi linken lehet megvenni: https://tixa.hu/DJ-Bootsie-kvartett-Atrium

(x)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr7115349394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása