Filmvilág blog

Tévéajánló - Csütörtök (10.13.)

2016. október 13. - Orosdy Dániel

Pénzt Marijának
Lengyel György tévéjátéka. Szereplők: Vajda László, Csikos Sándor, Dózsa László, Fehér Tibor, Horesnyi László, Máthé Erzsi, Molnár Piroska, Udvaros Dorottya.
Vetítik: Duna World - 11:30

Zsolt és Kriszta
Visky Ábel dokumentumfilmje egy vak párról.
Vetítik: Duna World - 16:00

The Expendables - A feláldozhatók
Sylvester Stallone akciófilmje, természetesen a saját szkriptjéből és főszereplésével. Mellék-főszereplők: Eric Roberts, Dolph Lundgren, Jet Li, Mickey Rourke, Gary Daniels, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger (a nyolcvanas évek sztárligája), Randy Couture, Jason Statham, Terry Crews, Steve Austin (az ifjú titánok). Hangos és középszerű -- pont, mint a korszak, amit megidéz.
Vetítik: Film+ - 21:00

Camille
Noémie Lvovsky saját maga írta, rendezte és főszerepelte erősen önéletrajzi ihletésű filmjét, amelyben az általa alakított középkorú színésznő szilveszter éjszaka hirtelen visszarepül a múltba és 16 éves önmaga testében találja magát. (Pontosabban: a teste ugyanaz, de a környezetének ez a jelek szerint nem tűnik fel.) (BS)
Vetítik: Duna - 22:25

Az ember, aki nappal aludt
A francia új hullám rendezőinek (Chabrol, Godard, Truffaut) filmjeiben mellékszereplőként feltűnő színész-rendező, Szabó László bűnügyi filmje Cserhalmi Györggyel és Schell Judittal.
Vetítik: Duna - 00:25

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr9711799395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása