Filmvilág blog

Újra Szánsájn a Cirkóban

2016. június 09. - filmvilág

sun_b1.jpgDíjnyertes filmekből rendez fesztivált a Cirko-Gejzír mozi június 23. és július 20. között.  

A Szánsájn 2016 fesztiválon a korábbi évek hagyományait felelevenítve málnaszörp és fröccs kíséretében mozizhat a filmszerető közönség: négy héten át a Cirko Film elmúlt években bemutatott filmjeit vetítik majd. Naponta három, összesen 84 alkotás kerül újra műsorra az elmúlt évek magyar és nemzetközi filmes termésének legjavából.

A fesztivál zárófilmje A Klán című, a 2015-ös velencei filmfesztiválon Ezüst Oroszlánt nyert argentin bűnügyi film lesz, amelyet premier előtt láthat a Szánsájn közönsége.

Az előadások között lesznek mediterrán vígjátékok (Péntek Barcelonában, Truman, Asztal két főre), Cannes-ban díjazott alkotások (Dheepan, Csodák, A dombokon túl), skandináv romantikus komédiák (Csak a szerelem számít, Majdnem tökéletes szerelem, Rúzs, reptér, satöbbi), magyar filmek (Viharsarok, Nekem Budapest, VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan), történelmi drámák (Walesa, Phoenix bár), illetve animációk (Szél támad, A futurológiai kongresszus) és dokumentumfilmek is (Fischer Iván, Róma körül).

A jegyár egységesen 1200 forint, illetve hétfőn és kedden a mozi általános kedvezményes jegyára (950 forint) lesz érvényes. A Cirko-Gejzír bérletei is érvényesek az előadásokra. Egyéb kedvezmények nem érvényesíthetők.

A Szánsájn fesztivál részletes programja a Cirko-Gejzír honlapján, illetve az alábbi linkre kattintva található: Szánsájn 2016 – program.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr568794832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása