Filmvilág blog

Tévéajánló - Szombat (05.14.)

2016. május 14. - Orosdy Dániel

nem-er-a-nevem.jpgA kétfenekű dob
Gazdag Gyula szatírája Rudolf Hrusínský, Horváth Jenő, Koltai Róbert, Csákányi Eszter, Kiss István, Rajhona Ádám és Molnár Piroska főszereplésével.
Vetítik: Duna - 15:25

Arthur, a legjobb parti
Steve Gordon többek között Oscarokat is elnyerő klasszikusának kevésbé jól fogadott remake-je Russell Branddel az iszákos gazdagember szerepében. Partnerek a mókában: Helen Mirren, Greta Gerwig, Jennifer Garner, Geraldine James, Luis Guzmán, Nick Nolte.
Vetítik: Cool - 16:45

A végzet ereklyéi - Csontváros
A film, amely az alkotók reményei szerint az Alkonyat helyébe lép. Szinopszis: Clary Fray (Lily Collins) egy rejtélyes gyilkosságot követően rájön, hogy különleges képességekkel rendelkezik, és a világ, amiben eddig élt nem is olyan átlagos, mint amilyennek képzelte. Miután édesanyja (Lena Headey) eltűnik, Clary csatlakozik az Árnyvadászok csapatához, akik megmutatják neki New York valódi arcát: egy démonokkal, vámpírokkal, vérfarkasokkal, félelmetes lényekkel teli világot. (BS)
Vetítik: Cool - 18:55

Nem ér a nevem
Keleti Márton vígjátéka Tolnay Klárival, Vass Évával és Páger Antallal.
Vetítik: ATV - 20:30

Kőkemény család
Sarah Jessica Parker most menyasszonyt alakít, akit a párja éppen bemutatni készül a családjának. A lány joggal tart az első találkozástól. A négygyerekes New England-i Stone család az elsőszülött fiúnak (Dermot Mulroney játssza, akiért az Álljon meg a nászmenet!-ben Julia Roberts és Cameron Diaz vetekedett) nem olyan feleséget képzelt, aki „teljesen álszent, és merev, mint egy fakeret”, ráadásul „olyan idétlen torokköszörülési tikkje van, mintha csak labdát nyelt volna le”, de Meredith-t (Parker) már az első percben ilyennek látják. És minél jobban igyekszik, hogy elfogadják, annál rosszabb lesz a helyzet. Ráadásul karácsony van.
Persze ebből az alaphelyzetből jó film is kerekedhetne, de az amerikai író-rendező Thomas Bezuchának csak annyi volt a célja, hogy a Kőkemény család ne hasonlítson arra a bizonyos burleszkes vígjátékra, amiben Ben Stiller próbál meg kényszeresen megfelelni a Robert De Niro játszotta apósnak - képzeljük el az Apádra ütöket kevesebb vicces jelenettel, kevesebb váratlan fordulattal, ugyanakkor felturbózott mennyiségű közhelyes sztereotípiával. (Gőzsy Kati)
Vetítik: TV2 - 21:25

A hatalom árnyékában
George Clooney elismert politikai drámája decens színészgárdával (Ryan Gosling, Clooney, Evan Rachel Wood, Philip Seymour Hoffman, Marisa Tomei, Paul Giamatti, Max Minghella, Jeffrey Wright).
Vetítik: TV2 - 23:50

A világ legszebb története
Jézus Krisztus története a régi Hollywood filmeposzainak nyelvén, sztárparádéval.
Vetítik: Duna - 01:05

Hókusz Pókusz
Kenny Ortega kultikus, díjakra is jelölt családi vígjátéka Bette Midler, Sarah Jessica Parker, Kathy Najimy és Thora Birch főszereplésével.
Vetítik: m2 - 01:15

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr328714384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása