Filmvilág blog

Tévéajánló - Vasárnap (03.20.)

2016. március 20. - Orosdy Dániel

James Bond: Soha ne mondd, hogy soha (rendben, majd igyekszem)
"Alternatív" Bond-film Broccoliék riválisától, egyben a Tűzgolyó remake-je, ismét Connery-vel a főszerepben (hiszen soha nem mondta, hogy soha, inkább csak szerette volna, hogy soha, vagy mi). Író: Ian Fleming. Rendező: Irvin Kershner (RIP). Blofeld: Max von Sydow. Jócsajok: Barbara Carrera (Golden Globe-jelölés!), Kim Basinger. M: Edward Fox . Q: Alec McCowen. Miss Moneypenny: Pamela Salem. Humorosközjáték-felelős: Rowan Atkinson (mozis debüt). Néhány fun fact: Steven Seagal harcművészeti szakértőként dolgozott a filmen, sérüléseket is okozott a főszereplőnek, Francis Ford Coppola pedig belenyúlt a forgatókönyvbe.
Vetítik: Duna - 14:40

The Blues Brothers - A blues testvérek
John Landis legfontosabb remekműve ez a kultikus musical-vígjáték, amelyben szinte minden valamire való komikus (John Belushi, Dan Aykroyd, John Candy...) és zenész (James Brown, Cab Calloway, Ray Charles, Aretha Franklin, John Lee Hooker...) feltűnik, a cameózó filmesekről (Frank Oz, Steven Spielberg...) nem is beszélve.
Vetítik: Viasat3 - 15:15

Végveszélyben
A Férfias játékok férfias, játékos folytatása változatlanul Phillip Noyce-tól és Tom Clancy regénye alapján (a forgatókönyvbe belenyúlt John Milius is). Valójában meglehetősen átlagos, de nézhető. Férfiak: Harrison Ford, Willem Dafoe, James Earl Jones, Joaquim de Almeida, Henry Czerny, Harris Yulin, Benjamin Bratt, Donald Moffat. Nők: Anne Archer, Thora Birch, Ann Magnuson.
Vetítik: Duna - 21:00

Vanília égbolt
Alejandro Amenábar Nyisd ki a szemed című művének nézhető feldolgozása, az izgi csaj szerepében változatlanul Penélope Cruzzal. A rendező: Cameron Crowe. A főszereplő: Tom Cruise.
Vetítik: Duna - 21:05

vanilla_sky.png

A Föld után
Egy sci-fi, amit Will Smith azért csináltatott meg 130 milláért, hogy a fia, Jaden is sztár lehessen, akárcsak ő. (Az asszony, Jada Pinkett Smith nem elég sztár neki otthonra, van ilyen.) Kivitelező: M. Night Shyamalan.
Vetítik: TV2 - 21:05

A szív hídjai
Romantikus film Clint Eastwoodtól és főszereplésével. Ilyen állat pedig van! Piszkos Harry szerelmi golyózáporát Meryl Streep pihegő teste fogja fel.
Vetítik: ATV - 22:35

A másik nő
Don Roos drámája Natalie Portman, Scott Cohen és Lisa Kudrow főszereplésével.
Vetítik: Duna - 23:25

Az ártatlanság ára
Díjnyertes német bűnfilm Kevin Kline-nal. Producer: Roland Emmerich.
Vetítik: RTL Klub - 00:10

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr888458484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása