Filmvilág blog

Tévéajánló - Péntek (02.26.)

2016. február 26. - Orosdy Dániel

Asszony a viharban
Málnay Levente tévéfilmje Döme Piroska műve nyomán, Piros Ildikóval és Avar Istvánnal. További szereplők: Tolnay Klári, Némethy Ferenc, Tábori Nóra, Tordy Géza, Márkus László, Mécs Károly.
Vetítik: Duna World - 11:25

A lány és a farkas
Piroska és a farkas parafrázis az Alkonyat rendezőjétől, Amanda Seyfried főszereplésével. Műfaj: romantikus horror. Vérfarkasvadász: Gary Oldman. Érdekesség: az író, David Johnson eddig operatőrként dolgozott. (BS)
Az első Alkonyat-filmet jegyző Catherine Hardwicke Piroska és a farkas-átirata vizuális világában megidézi Neil Jordan klasszikusát, a Farkasok társaságát, de történetvezetésében nem jut túl a Twilight-széria korlátain. (Szabó Noémi kritikája a Filmvilág 2011/05. számában olvasható.)
Vetítik: Cool - 21:10

A majmok bolygója
Tim Burton nem túl jól sikerült sci-fije Pierre Boulle ismert regénye és a belőle készült klasszikus film alapján. Szereplők: Mark Wahlberg, Kris Kristofferson, Helena Bonham Carter (mint csimpánz), Tim Roth (mint csimpánz), Michael Clarke Duncan (mint gorilla), David Warner (mint csimpánz).
Vetítik: TV2 - 21:20

Ezeregy éjszaka meséi 1. rész
Marco Pontecorvo (Luigi Pontecorvo fia) kétrészes tévéfilmje, többek között Paz Vegával.
Vetítik: Duna - 23:00

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr38419160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása