Filmvilág blog

Tévéajánló - Hétfő (10.26.)

2015. október 26. - Orosdy Dániel

Az attasé lánya
Tévéfilm többek között Alfonzóval, Bilicsi Tivadarral és Csákányi Lászlóval.
Vetítik: Duna World - 11:15

Fejlövés
Walter Hill nem különösebben jól fogadott börtönös akciófilmje Sylvester Stallone, Christian Slater és Jason Momoa főszereplésével.
Vetítik: Cool - 21:10

Testvérek
A dán Susanne Bier 2004-ben készült Testvéred feleségét... című filmjéből Jim Sheridan (A bal lábam, Apám nevében) készített hollywoodi remake-et jelentősen megfiatalított szereplőgárdával. A sajátos szerelmi háromszög-történet főszereplői: Natalie Portman (a feleség), Tobey Maguire (a hadifogságba eső, halottnak hitt férj, aki később felbukkan) és Jake Gyllenhaal (a tékozló fivér, aki túl közel kerül bátyja feleségéhez). (BS)
A drámában jártas Jim Sheridan filmje jórészt –  szó szerint is – szöveghű másolata Susanne Bier eredetijének, így a dicsőség bizonyos tekintetben továbbra is a dán rendezőnőé és forgatókönyvíró társáé, a sokoldalú Anders Thomas Jensené marad. (Tüske Zsuzsanna kritikája Filmvilág 2010/03. számában olvasható.)
Vetítik: Cool - 23:45

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr848022126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása