Filmvilág blog

Tévéajánló - Péntek (07.17.)

2015. július 17. - Orosdy Dániel

Édes kis semmiség
Roger Kumble romantikus vígjátéka jó színészekkel (Cameron Diaz, Christina Applegate, Selma Blair, Thomas Jane, Parker Posey, Jason Bateman).
Vetítik: Cool - 21:10

Szökevény szerelem
Egy falatnyi Bollywood Kabir Bedivel és Brett Ratnertől, mindenkinek, aki szereti.
Vetítik: RTL Klub - 21:20

Az Anderson-magnószalagok
Lumet 70-es évek elején készített, a nagy klasszikusok árnyékában kissé háttérbe szorult filmje hűen követi a műfaji szabályokat (talán csak a happy end hiányzik), mégis több, mint egy sima heist mozi. A Lawrence Sanders regényéből adaptált (...) Az Anderson-magnószalagok elgondolkodtató, szellemes és nem mellesleg jó humorú film, amely később kifejezetten profetikusnak bizonyult, hiszen a bemutató után nem sokkal pattant ki a Watergate botrány, de a Coppola-féle Magánbeszélgetést is megelőzte három évvel. (BS)
Vetítik: Film Mánia - 22:55

Jobb ma egy zsaru, mint holnap kettő
John Badham akcióvígjátéka a zsaruszerepre készűlő sztárról (Michael J. Fox) és az őt betanító nyomozóról (James Woods).
Vetítik: Viasat6 - 23:10

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr257633974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása