Filmvilág blog

Tévéajánló - Kedd (03.31.)

2015. március 31. - Orosdy Dániel

A hajsza
NEM Adam Rifkin akcióvígjátéka, HANEM Claude Zidi vígjátéka Pierre Richard-ral és Jane Birkinnel (vagyis az Ahová lépek, ott fű nem terem alkotóinak egy évvel később készített komédiája).
Vetítik: Duna - 21:25

Az erőszak napjai
Alfonso Brescia spagettiwesternje Peter Lee Lawrence, Rosalba Neri és Nello Pazzafini (a Nincs kettő négy nélkül Tangoja) főszereplésével.
Vetítik: Duna - 01:45

Szélcsend
Sas Tamás [2010-ben] bemutatott három filmje közül a „legszerzőibb”. Kamaradráma a Balaton vizén három nő (Pálmai Anna, Kováts Adél és Kovács Patrícia alakításában) fordulatos érzelmi játszmájáról. (BS)
A természet csaknem teljes kizárásával (a Balaton szinte monokróm ábrázolásban van jelen) és a dialógusok embertelen sokaságával Sas meg sem közelíti az összehasonlítási pontként kézenfekvő Kés a vízben komplex eleganciáját, így a Szélcsend megmarad a kísérleti stádiumban, dobozba zárt indulatok gyűjteménye csupán. (Csillag Márton kritikája a Filmvilág 2010/04. számában olvasható)
Vetítik: TV2 - 03:05

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr997322118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása