Filmvilág blog

Tévéajánló - Csütörtök (03.05.)

2015. március 05. - Orosdy Dániel

Meglógtam a Ferrarival
John Hughes tinivígjátéka Matthew Broderickkel.
Vetítik: m1 - 20:30

Az éhezők viadala: Futótűz
Suzanne Collins posztapokaliptikus tini-thriller trilógiájának  második felvonása. Hősnőnknek, Katniss-nek újból részt kell vennie egy gyilkos valóságshow-ban, amelynek ezúttal egy sziget a színhelye. A jeles szereplőgárda: Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Philip Seymour Hoffman, Woody Harrelson, Elizabeth Banks, Donald Sutherland. A rendező új: Francis Lawrence (Legenda vagyok), ő fogja a két filmben elmesélendő 3. regényt is adaptálni. (BS)
Míg elődje, Gary Ross próbált valamiféle borongósabb, lebegősebb vizuális körítést adni a moziverziónak, nagyobb hangsúlyt helyezve Katniss személyes nézőpontjára (…), addig Lawrence beéri szabatos, sőt szájbarágós felképesítéssel, mintha a legkevésbé szeretné elvonni a figyelmet az alapmű kisszámú erényeiről. (Varró Attila kritikája a Filmvilág 2013/12. számában olvasható.)
Vetítik: Film+ - 21:00

Csók, anyu
Rózsa János népszerű filmje egy felfelé törő család válságáról Vámos Miklós forgatókönyvéből, Koltai Róbert és Udvaros Dorottya főszereplésével.
Vetítik: Duna - 21:15

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr797240789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása