Filmvilág blog

Tévéajánló - Vasárnap (02.22.)

2015. február 22. - Orosdy Dániel

Az új világ
Terrence Malick második filmje a nagy visszatérést jelentő Az őrület határai után. Pocahontas történetének moziváltozata Q'Orianka Kilcherrel, Christian Bale-lel, Colin Farrell-lel és Christopher Plummerrel. Nem valami jó.
Vetítik: RTL Klub - 15:10

Monte Wildhorn csodálatos nyara
Rob Reiner második dramedy-je "öregfiúk" témakörben, ismét A bakancslistában is főszerepet alakító Morgan Freemannel. További szereplők: Virginia Madsen, Madeline Carroll, Kenan Thompson, Fred Willard.
Vetítik: m1 - 17:35

Salamon király kincse
Az Indiana Jones-filmeket is ihlető H. Rider Haggard-regény sokadik, ám egyértelműen Jones-osított filmváltozata Richard Chamberlain, Sharon Stone és a korábban Indí barátját alakító John Rhys-Davies főszereplésével. Helyi érdekeltségű Spielberg: a jobb sorsra érdemes J. Lee Thompson. A B-kategória George Lucas-a: Gene Quintano.
Vetítik: m1 - 20:25

A Rózsaszín Párduc bosszúja
A sorozat 6. része, de csak az ötödik Blake Edwards rendezővel és Peter Sellers főszereplővel. Egyben az utolsó, amin Sellers még életében dolgozott, de nem az utolsó, amit bemutattak a főszereplésével. Micsoda enigmák!
Vetítik: Duna - 20:55

Halhatatlanok
NEM a hépregényguru Enki Bilal filmje,
HANEM:
Hollywood második legismertebb indiai filmese, Tarsem Singh látványos akció-fantasy-t prezentál, főszerepben az új Supermannel, Henry Cavill-lel, Mickey Rourke-vel és Freida Pinto-val. (BS)
Vetítik: Film+ - 21:00

halhatatlanok2011.jpg

Páros mellékhatás
Az egykori gyerekszínész, Peter Billingsley (Karácsonyi történet) vígjátéka Jon Favreau, Vince Vaughn és Dana Fox forgatókönyve nyomán. Szereplők: Vaughn, Favreau, Jason Bateman, Kristin David, Malin Akerman, Kristen Bell, Jean Reno.
Vetítik: TV2 - 21:05

Született július 4-én
Oliver Stone elismert drámája, a "Próbáljuk meg Tom Cruise-t teljesértékű színésznek beállítani!"-mozgalom egyik alapfilmje.
Vetítik: Viasat6 - 22:00

Tiszta napfény
Elismert dramedy Amy Adams, Emily Blunt, Alan Arkin, Steve Zahn és Clifton Collins Jr. főszereplésével.
Vetítik: m1 - 22:40

A sírásról
A Mint hal a vízben rendezőjének elismert drámája.
Vetítik: m1 - 00:10

The Blues Brothers - A blues testvérek
John Landis legfontosabb remekműve ez a kultikus musical-vígjáték, amelyben szinte minden valamire való komikus (John Belushi, Dan Aykroyd, John Candy...) és zenész (James Brown, Cab Calloway, Ray Charles, Aretha Franklin, John Lee Hooker...) feltűnik, a cameózó filmesekről (Frank Oz, Steven Spielberg...) nem is beszélve.
Vetítik: TV2 - 00:30

Baaria
A Baaria cím a rendező szülőfalujának, Bagheriának sziciliai változata – itt játszódik a három generáción átívelő történet. Tornetore szerint, bár nem önéletrajzi ihletésű filmről van szó, eddigi munkái közül mégis ez a legszemélyesebb. A filmben feltűnő 200 színész között olyan nevek is vannak, mint Monica Bellucci, Raoul Bova vagy Michele Placido. A költségvetés 30 millió dollár volt, amely, Olaszországban kimagaslónak számít. (BS)
Vetítik: m2 - 01:05

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr577158045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása