Filmvilág blog

Székfoglaló a Cirkóban!

Közhasznú közlemény

2014. november 30. - filmvilág

1600px_szekfoglalo.jpg

Azok a filmbarátok, akik támogatni szeretnék a Cirko-Gejzír tevékenységét, most „megvehetik” a mozi székeit és kanapéit, hogy ezzel segítsék a mozit fenntartó alapítvány működését.

Az üzemeltetők magánszemélyek és cégek jelentkezését egyaránt várják. A támogatásért cserébe éves mozibérletet, illetve a cégek számára különvetítést is biztosítanak, melyet munkatársaik vagy partnereik számára használhatnak fel. A széktulajdonosok nevét (vagy a cégét) a moziszékekre is kiírják, de a mozi előterében és a honlapján is feltüntetik.

Egy szék ára a moziban: 50.000 forint magánszemélyek, 100.000 forint cégek számára.

Egy, az első sorban lévő kanapé ára a moziban: 100.000 forint magánszemélyek, 200.000 forint cégek számára.

A támogatót igazolást kapnak, amely az adóalap megállapításakor annak a támogatási összeggel való csökkentésére ad lehetőséget. Székfoglalásra a cirkofilm@cirkofilm.hu e-mail címen, vagy telefonon, a 269-1915-ös telefonszámon lehet jelentkezni, munkaidőben.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr156946587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása