Filmvilág blog

Tévéajánló - Csütörtök (08.14.)

ÁrnyékSárkánySzökevény

2014. augusztus 14. - Orosdy Dániel

Az árnyék
Russell Mulcahy kalandfilmje David Koepp forgatókönyve alapján a neves ponyvahősről, akit Alec Baldwin alakít. További szereplők: Penelope Ann Miller, John Lone, Peter Boyle, Ian McKellen, Tim Curry.
Vetítik: Film Mánia - 20:00

A sárkány közbelép
Bruce Lee klasszikusa.
Vetítik: Film+ - 21:00

Sziki-szökevény
A remek vígjátékok szkriptjéért felelős ZAZ-kültag, Pat Proft nem túl meggyőző paródiafilmje a néhai Leslie Nielsennel. További szereplők: Michael York, Richard Crenna, Kelly LeBrock.
Vetítik: RTL Klub - 21:25

A dzsungel árnyékában
A Die Hard 3. - Az élet mindig drága írójának (egyben A megtorló és a Nem írnek való vidék rendezője) a Cannibal Holocaust nyomdokain haladó, jórészt improvizált low-budget horrorja.
Vetítik: RTL Klub - 01:10

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr926602113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

The Man Who Laughs · http://trashneveles.blog.hu/ 2014.08.14. 16:24:15

Szerintem a Sziki-Szökevény olyan jól mímeli a ZAZ stílust, hogy teljesen abban a hitben voltam, hogy ez is az ő filmjük.

Én imádtam, persze nem olyan jó mint a Csupasz Pisztoly illetve más ZAZ filmek, de még így is nagyon vicces.

Orosdy Dániel · http://danielorosdy.blog.hu/ 2014.08.15. 08:58:20

@The Man Who Laughs: Ebben nem értünk teljesen egyet. :) A Sziki-Szökevény nekem feleannyira se tűnt viccesnek, spontánnak stb., mint a ZAZ-filmek. Nem is emlékszem belőle sok mindenre, ami azt illeti, csak hogy nem jött be igazán.

The Man Who Laughs · http://trashneveles.blog.hu/ 2014.08.15. 12:26:08

Ízlések és pofonok :D Én nagyon régen láttam, aztán tényleg nem is emlékeztem belőle, aztán tavaly haverokkal váratlanul megnéztem és könnyesre röhögtem magam rajta.

Persze lehet, hogy az is segített, hogy fáradt voltam, meg a társaság, de pl.: az a jelenet amiben a Közönséges bűnözök végső csavarját parodizálják, mindig röhögéssel tölt el, ha eszembe jut. (viszont most bele gondolva más poén annyira nem szokott az eszembe jutni :/)

Orosdy Dániel · http://danielorosdy.blog.hu/ 2014.08.15. 13:20:30

@The Man Who Laughs: Ízlések és pofonok, így van. :) Egyébként ha nekem olyan, a ZAZ dolgaira hajazó paródiát kéne mondanom, amit nem értékelnek eléggé, akkor a Haláli fegyvert említeném. Felénk még viszonylag népszerű, de pl. Amerikában nagyot bukott, legalábbis szakmailag biztosan.
süti beállítások módosítása