Filmvilág blog

Tévéajánló - Csütörtök (01.02.)

Csacsi, ördög, szuperhős

2014. január 02. - Orosdy Dániel

mielőtt az ördög rád.jpgCsapd le csacsi!
Tímár Péter méltán népszerű szatírája Pap Vera, Gáspár Sándor, Eperjes Károly, Eszenyi Enikő, Koltai Róbert és Törőcsik Mari főszereplésével.
Vetítik: Duna - 21:25

Ryan Reynolds, a képzelt szuperhős
Vígjáték Lisa Kudrow-val, Emma Stone-nal, Ryan Reynolds-szal, Jeff Daniels-szel és Kieran Culkinnal.
Vetítik: m1 - 00:15

Alfred Hitchcock: Téboly
A borzongatás mesterének egyik utolsó, és utolsó sikeresnek mondható műve, egyben visszatérés szülőhazájába, Angliába. A forgatókönyvet Anthony Shaffer, A mesterdetektív, A vesszőből font ember és a Feloldozás írója jegyzi.
Vetítik: TV2 - 01:50

Mielőtt az ördög rádtalál
Nem minden rendezőnek adatik meg, hogy pályája végén ugyanolyan friss és precíz dolgozatokat készítsen, mint fénykorában. Lumet ebből a szempontból is kivétel: élete utolsó filmjében nyoma sincs fásultságnak vagy önismétlésnek, sőt sikerrel adaptálja az új évezred kurrens mozgóképes trendjeit. A Mielőtt az ördög rádtalál a Coen-testvérek bűnfilmjeinek morbid hangulatát és a Ponyvaregény nyomán divatba jött időmontázs-technikát ötvözi, miközben a Lumet-klasszikusok súlyos morális konfliktusai sem hiányoznak belőle. (BS)
Vetítik: m2 - 02:30

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr535718797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása