Filmvilág blog

Tévéajánló - Szombat (12.17.)

Bőség

2011. december 17. - Orosdy Dániel

Az újonc
Andrew Bergman elismert vígjátéka Matthew Broderick és az önmagát parodizáló Marlon Brando, valamint Bruno Kirby, Penelope Ann Miller, Frank Whaley és Maximilian Schell főszereplésével.
Vetítik: Viasat3 - 11:45

Kezdjétek a forradalmat, de nélkülem!

Bud Yorkin kultikus történelmi vígjátéka Gene Wilder, Donald Sutherland, Hugh Griffith, Jack MacGowran, Billie Whitelaw és Orson Welles főszereplésével.
Vetítik: Duna - 16:15

S.O.S. szerelem!

Sas Tamás romantikus vígjátéka Csányi Sándorral, Ullmann Mónikával és Fenyő Ivánnal. A forgatókönyvön dolgozott A vizsga szellemi atyja is.
Vetítik: TV2 - 16:30

Angyalok városa

Wim Wenders klasszikusának a Berlin felett az égnek sajátos, álomgyári remake-je. Lehetne sokkal rosszabb is. Főszereplők: Nicolas Cage, Meg Ryan és Dennis Franz.
Vetítik: Viasat3 - 16:50

Földre szállt boszorkány

Nora Ephron vígjátéka Nicole Kidman, Will Ferrell, Shirley MacLaine, Michael Caine és Jason Schwartzman főszereplésével.
Vetítik: TV2 - 19:35

Meglesni és megszeretni

Az elsősorban színészként ismert Griffin Dunne (Lidérces órák) első rendezése. Akik lesnek: Meg Ryan, Matthew Broderick. Akiket lesnek: Kelly Preston, Tchéky Karyo.
Vetítik: m1 - 20:15

Valami vadság

Jonathan Demme kultfilmje Jeff Daniels-szel, Melanie Griffith-szel és Ray Liottával.
Vetítik: Filmmúzeum - 21:00

valami vadság.jpg

Sweet Sixteen, a hazudós

Tűzvonalban és a Géniusz alkotóinak tévéfilmje Stohl Andrással. A minőség garantált.
Vetítik: Duna - 21:20

A kód neve: Merkúr

Harold Becker thrillere Bruce Willis-szel.
Vetítik: TV2 - 21:35

A taxisofőr

A modern filmművészet alapvetése, egyben minden idők egyik legjobb filmje és jelen sorok írójának nagy kedvence. Martin Scorsese rendezése, Paul Schrader forgatókönyve, Michael Chapman operatőri munkája, Bernard Herrmann zenéje, a színészi játék (Robert De Niro, Jodie Foster, Albert Brooks, Harvey Keitel, Leonard Harris, Peter Boyle, Cybill Shepherd) és a vágás egytől egyig tökéletes. Csak felnőtteknek!
Vetítik: Viasat3 - 21:50

Alpha Dog

Nick Cassavetes megtörtént eseten alapuló, felkavaró drámája Emile Hirsch, Justin Timberlake, Bruce Willis és Sharon Stone főszereplésével.
Vetítik: Duna - 23:00

Menekülés Absolomból

Martin Campbell (James Bond: AranyszemZorro álarcaCasino Royale) élvezetes sci-fi-akciófilmje az akkor még fiatal és hamvas Ray Liottával, valamint Lance Henriksennel, Stuart Wilsonnal és Kevin Dillonnal.
Vetítik: TV2 - 23:45

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr633470023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása