Filmvilág blog

Malick és az élet fája

The Tree of Life

2010. december 16. - Baski Sándor

1973-as pályakezdése, a Sivár vidék óta mindössze három filmet (Mennyei napok, Az örület határán, Az új világ) rendezett Terrence Malick, nem csoda, hogy legújabb munkáját is nagy várakozások előzik meg – a netre frissen felkerült előzetesből ítélve megérdemelt a kitüntetett figyelem. A The Tree of Life (Az élet fája) az 1950-es években játszódik, főhősei vívódásain keresztül az élet nagy kérdéseit boncolgatja. A főbb szerepeket Brad Pitt és Sean Penn alakítják, az operatőr Emmanuel Lubezki (Az új világ, Az ember gyermeke, Az álmosvölgy legendája, Ali). Amerikai bemutató: 2011 május. A tovább után megcsodálható a poszter is.

 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr122518884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.12.16. 09:33:26

Számomra Mallick még sohasem, egyik filmjében sem igazolta ázsióját: mérhetetlenül modoros, terjengősen és dagályosan motyorászik, lila álfilozofikus álkérdésekről. Képileg pedig szélesvásznú hollywoodi sztenderd, kvázi giccs.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2011.05.23. 21:53:02

nekem meghozta a kedvem az előzetes
süti beállítások módosítása