Filmvilág blog

Tévéajánló - Hétfő (08.31.)

2015. augusztus 31. - Orosdy Dániel

Levél Istenhez
Topolánszky Tamás kisjátékfilmje Kulka János főszereplésével. Dobos Tamás a legjobb kisjátékfilmnek járó Hegyi Barnabás díjat vitte el a Xl. ARANYSZEM Fesztiválon e mű fényképezéséért.
Vetítik: Duna World - 17:55

Király!
David Gordon Green fantasy-vígjátéka Danny McBride, James Franco, Natalie Portman, Zooey Deschanel, Justin Theroux és Toby Jones főszereplésével. Nem ismételte meg az Ananász expressz sikerét.
Vetítik: TV2 - 21:25

A fiú és a kutyája
Ezt a remek kultfilmet L.Q. Jones, Sam Peckinpah egyik állandó színésze rendezte Harlan Ellison sci-fi szerző (mellesleg a Terminátor egynémely ötletének kiötlője) műve alapján az ifjú Don Johnson és Jason Robards főszereplésével. A posztapokaliptikus tájban egy fiú küzd a túlélésért a kutyája oldalán, akivel telepatikus kommunikációt folytat...
Vetítik: Film Mánia - 22:45

Volt egyszer egy másik Amerika
Zenés dráma az Outkast tagjaival, -tól.
Vetítik: Viasat3 - 22:50

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr567743528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása