Filmvilág blog

Tévéajánló - Szombat (07.11)

2015. július 11. - Orosdy Dániel

Ahová lépek, ott fű nem terem
Claude Zidi vígjátéka Pierre Richard-ral és Jane Birkinnel.
Vetítik: Story4 - 13:35

Nyugaton a helyzet változatlan
Lewis Milestone klasszikus háborús filmje Erich Maria Remarque regénye nyomán, állandó favoritja a "minden idők legjobb filmjei" összeállításoknak, egyike az első Oscar-nyerteseknek stb. stb. Időtálló remekműről beszélünk!
Vetítik: Duna - 13:45

Garzonlakás kiadó
Balogh Béla régimagyarvígjátéka.
Vetítik: Duna World - 15:20

Miről álmodik a lány?
Vígjáték Amanda Bynes, Colin Firth, Jonathan Pryce és Kelly Preston főszereplésével.
Vetítik: RTL Klub - 19:10

Egy gésa emlékiratai
Rob Marshall (Chicago, Kilenc) díjnyertes drámája.
Vetítik: Duna - 21:10

A 13. harcos
Kínos bukás volt a bemutató idején, pedig egész szórakoztató film. Némi türelem kell csak hozzá az elején, és persze 1-2 látványos hiányosság figyelmen kívül hagyása. Író: Michael Crichton. Szereplők: Antonio Banderas, Omar Sharif, Vladimir Kulich, Diane Venora.
Vetítik: RTL Klub - 21:10

13_harcos.jpg

Hegylakó
Russell Mulcahy kalandos fantasy-ja Christopher Lambert és Sean Connery főszereplésével.
Vetítik: Story4 - 21:20

Herkules legendája
Renny "Mi lett veled, Die Hard 2 rendezője?!" Harlin kalandfilmje. A legismertebb a nevek a színészgárdából: Rade Šerbedžija, Johnathon Schaech.
Vetítik: TV2 - 21:40

Lovagok háborúja - Harc a végsőkig
Brit történelmi kalandfilm. Szereplők: Jason Flemyng, Brian Cox, Paul Giamatti, Derek Jacobi, James Purefoy, Kate Mara, Mackenzie Crook.
Vetítik: Film+ - 22:50

8 és 1/2
Az igazi remekművek arról ismerszenek meg a legbiztosabban, hogy minél többször találkozik velük az ember, annál erősebb a hatásuk. Pontosan nem is tudnám megmondani, hányszor láttam Fellini csodálatos önvallomását, ám minden alkalommal jobban tetszik, mint előtte bármikor. (Huber Zoltán)
Vetítik: Duna - 23:35

Eden Lake - Gyilkos kilátások
Az Eden Lake letaglózó ereje a kemény realizmusban, a tinédzserszínészek hiteles alakításában, a jól építkező dramaturgiában rejlik (amelynek lezárása úgy brutális és provokatív, hogy simán illeszkedik a cselekmény természetes folyásához), s mint minden komoly horror, társadalomkritikai vonalon is keményen odaszól – már ha valaki hajlandó figyelmezni a mozi tágasabb kontextusát. (Géczi Zoltán)
Vetítik: TV2 - 23:40

Pán Péter
P.J. Hogan kalandos mesefilmje Rachel Hurd-Wood, Jeremy Sumpter, Jason Isaacs, Lynn Redgrave, Harry Eden, Ludivine Sagnier és Olivia Williams főszereplésével.
Vetítik: Cool - 00:30

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr347602772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása