Filmvilág blog

Tévéajánló - Hétfő (05.18.)

2015. május 18. - Orosdy Dániel

Fogságban
A Felperzselt földdel Oscar-díjat nyerő [Huber kolléga szerint csak jelölésig jutó. - OD] kanadai Denis Villeneuve új filmjében egy családot szörnyű tragédia ér: a két legkisebb lánynak nyoma vész, valószínűleg elrabolták őket. A rendőrség be is gyűjt egy gyanúsítottat, de bizonyítékok híján elengedik. Az apa (Hugh Jackman) saját kezébe veszi a nyomozást. További szereplők: Jake Gyllenhaal,Terrence Howard, Paul Dano, Maria Bello. (BS)
Plakátkompatibilis(sá alakított) idézetek:
Hugh Jackman a Fogságban című, elsőrangú krimiben bizonyította, hogy érdemes színészként is számolni vele. (Géczi Zoltán)
Elsőrangú, a szélesebb közönségnek szánt thriller! (BS)
Masszív, méregerős dráma. (HZ)
Vetítik: Cool - 21:10

Serenity
A kultikus Firefly-sorozat mozis folytatása Joss Whedontól.
Vetítik: TV2 - 22:35

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr167468880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Huber Zoltán 2015.05.18. 16:57:30

Nemcsak Huber kolléga szerint nem nyert a Felperzselt Föld és Villeneuve sem Oscart :) Abban az évben a dánoké lett a szobor, az már más kérdés, megérdemelték-e

Orosdy Dániel · http://danielorosdy.blog.hu/ 2015.05.18. 17:29:50

@Huber Zoltán: Javítva (kb.). :) Nem volt kedvem utánanézni az ajánló írásakor, úgyhogy inkább hagytam csatázni a titánokat. ;)

Huber Zoltán 2015.05.18. 17:32:26

@Orosdy Dániel: Aztán az is simán lehet, hogy a Főszerkesztő Úr tud valamit, amit mi földi halandók nem :)
süti beállítások módosítása