Filmvilág blog

Tévéajánló - Szombat (04.11.)

2015. április 11. - Orosdy Dániel

Az olasz meló
Peter Collinson kultikus szajréfilmjének nézhető-felejthető remake-je.
Vetítik: TV2 - 19:00

A világ nem elég
Brosnan még tartja magát! Karakterek: Ian Fleming. Rendező: Michael Apted. Főgonosz: Robert Carlyle. Bond-csajok: Denise Richards, Sophie Marceau, Serena Scott Thomas. M: Judi Dench. Q: Desmond Llewelyn. Miss Moneypenny: a jónevű Samantha Bond. További szereplők: Robbie Coltrane, John Cleese, Ulrich Thomsen, Goldie. Betétdal: Garbage.
Vetítik: Duna - 21:10

A sas
Kevin Macdonald történelmi kalandfilmje Channing Tatum, Jamie Bell és Donald Sutherland főszereplésével.
Vetítik: Story4 - 21:25

Bőrnyakúak
Sam Mendes háborús drámája. Jake Gyllenhaal, Peter Sarsgaard, Jamie Foxx és Chris Cooper mellett a filmben feltűnik a Kárpát-medence Hugh Grantje, Fenyő Iván is.
Vetítik: TV2 - 23:35

bornyakuak.png

Az árva
A mostanában leginkább korrekt Liam Neeson-akciófilmeket jegyző Jaume Collet-Serra sikeres és többé-kevésbé elismert thrillere Vera Farmiga, Peter Sarsgaard, Isabelle Fuhrman és CCH Pounder főszereplésével.
Vetítik: RTL Klub - 23:40

District 9
Neill Blomkamp népszerű sci-fije. Producer: Peter Jackson.
Vetítik: AXN - 00:30

Hát ki az én életem?
Zurbó Dorottya díjnyertes dokumentumfilmje.
"Kriszti (17), Béla (15), Erika (13), Rajmund (12), Márió (10), Szilveszter (9) és Krisztián (8) testvérek. Évekkel ezelőtt a gyámhatóság döntésének megfelelően egyszerre kerültek a budapesti Kossuth Lajos Gyermekotthonba. Azóta a két legidősebb testvérre egyfajta szülőpótlékként tekintenek a kisebbek. Kriszti és Béla azt tervezik, hogyha betöltik a 18-at, kivesznek egy albérletet, ahova rendszeresen kiviszik majd a kicsiket. Az élet azonban keresztülhúzza a számításaikat." (port.hu)
Vetítik: m2 - 04:20

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr307357464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása