Filmvilág blog

Tévéajánló - Csütörtök (12.04.)

Öldöklés, szerelem, könnyek

2014. december 04. - Orosdy Dániel

Amerikai szamuráj
Az Amerikai nindzsa 1-2. rendezőjének alsópolcos akciófilmje David Bradley, Mark Dacascos és John Fujioka főszereplésével.
Vetítik: Film Mánia - 21:00

A nap könnyei
Antoine Fuqua akciófilmje Bruce Willis, Monica Bellucci, Cole Hauser és Tom Skerritt főszereplésével.
Vetítik: RTL Klub - 21:25

Az öldöklés istene
Yasmina Reza 2006-os színdarabjából, amely hozzánk a Vígszínház előadásában már eljutott, Roman Polanski készített filmes adaptációt, Jodie Foster, John C. Reilly, Kate Winslet és Christoph Waltz főszereplésével. A történet szerint két összebalhézó kamaszfiú szülei leülnek egymással, hogy elsimítsák a problémát, a feszültség azonban csak tovább nő. (BS)
Tarantino szerette.
Vetítik: Story4 - 21:30

S.O.S. szerelem!
Sas Tamás romantikus vígjátéka Csányi Sándorral, Ullmann Mónikával és Fenyő Ivánnal. A forgatókönyvön dolgozott A vizsga szellemi atyja is. Külföldiek, figyelem! A méltán híres S.O.S Love! The Million Dollar Contract című Daryl Hannah-komédia előzményéről van szó!
Vetítik: Duna - 21:35

A vadon foglyai
Lee Tamahori kalandfilmje David Mamet forgatókönyvéből, Anthony Hopkins, Alec Baldwin, Elle Macpherson és L.Q. Jones főszereplésével.
Vetítik: Film+ - 23:00

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr866955505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása