Filmvilág blog

Tévéajánló - Szerda (07.30.)

Leno, Romero, Joanou

2014. július 30. - Orosdy Dániel

holtak naplója.jpgHívatlan szövetséges
Talán a legfurcsább havervígjáték a T. Rex, a dinózsaru mellett: az élete első és utolsó főszerepét alakító showman, Jay Leno az Oscar-jelölt Pat Morita (Karate kölyök-filmek) oldalán küzd a tolvajok ellen Lewis Teague híresen nehéz körülmények között összehozott filmjében. Társtettesek: Chris Sarandon, Tom Noonan, Ernie Hudson, Randall 'Tex' Cobb, Mike Starr.
Vetítik: Film Mánia - 19:05

A gyűrű titka
Thriller Anne Heche, Jonathan LaPaglia és Eva Longoria Parker főszereplésével.
Vetítik: Story4 - 21:20

A vörös fogadó
Claude Autant-Lara és Fernandel klasszikus komédiájának remake-je a Taxi-filmek rendezőjétől, a Splendid társulat néhány jeles tagjával a főszerepben (Josiane Balasko, Christian Clavier, Gérard Jugnot -- Clavier a forgatókönyvön is dolgozott).
Vetítik: Duna - 21:40

A lekoptathatatlan
Vígjáték Jennifer Aniston, Steve Zahn, Fred Ward és Woody Harrelson főszereplésével.
Vetítik: m2 - 21:45

Holtak naplója
George A. Romero méltán népszerű zombisorozatának ötödik része.
Vetítik: RTL Klub - 01:05

Bunyó háromkor
Az egykori Spielberg-protezsált Phil Joanou (Dermesztő szenvedélyek, A pokol konyhája, U2: Rattle and Hum) rendhagyó gimifilmje: sajátos variáció a Délidő alapötletére. Az operatőr: Barry Sonnenfeld. Mellesleg ez volt Joanou játékfilmes bemutatkozása is.
Vetítik: TV2 - 01:40

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr566558417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása