Filmvilág blog

Tévéajánló - Péntek (05.09.)

Ip Man, Bourne, zombik

2014. május 09. - Orosdy Dániel

Halálfutam 2.
Paul W.S. Anderson sci-fijének tékákban debütáló folytatása. Az idősebbek még biztosan emlékeznek a Bros nevű popborzalomra. Na, abból az egyik iker a főszereplő. Ő angol. A rendező holland. A forgatás Dél-Afrikában zajlott, ausztrál és amerikai pénzből. Az ismertebb mellékszereplők között van Danny Trejo, aki mexikói származású, Ving Rhames, aki afroamerikai, és Sean Bean, aki ismét csak angol. Őrület.
Vetítik: Film+ - 19:00

Vörös sarok
Jon Avnet politikai thrillere Richard Gere és Bai Ling főszereplésével.
Vetítik: Story4 - 21:40

Ip Man a Film Mánián:

Ip Man: A becsület útján
Wilson Yip díjak tömegével elismert, jelenleg az IMDb "Top 250" listájának 210. helyét elfoglaló harcművészeti filmje Donnie Yennel és Simon Yammal.
Vetítik: 22:00

Ip Man: A nagymester
Az Ip Man: A becsület útján hasonlóan népszerű folytatása -- a rendező ismét Wilson Yip, a vásznon újfent látható Donnie Yen és Simon Yam.
Vetítik: 00:00

ip man2.jpg

A Bourne-rejtély
Doug Liman thrillere Robert Ludlum regénye nyomán, Matt Damon, Clive Owen, Julia Stiles, Franka Potente és Chris Cooper főszereplésével.
Vetítik: TV2 - 22:50

A Horror Mesterei: A hegyi út titkai
Don Coscarelli (Bubba Ho-tep, A Vadak ura, Phantasm) epizódja a neves Masters of Horror sorozatba (első évad, első rész), Joe R. Lansdale írása nyomán.
Vetítik: Viasat6 - 22:55

Vörös vihar
Angol-német-magyar háborús dráma.
Vetítik: m1 - 23:40

Náci zombik
Norvég akcióhorror Boszorkányvadászok rendezőjétől. Nem rossz, de annyira nem is jó.
Vetítik: Film+ - 01:10

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr996140878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása