Filmvilág blog

Tévéajánló - Szombat (10.08.)

Casablanca, Pleasantville

2011. október 08. - Orosdy Dániel

Égigérő fű
Klasszikus gyerekfilm, többek között az ifjú Ullmann Mónikával.
Vetítik: m1 - 16:10

Casablanca
A klasszikusok klasszikusa, a kultfilmek kultfilmje, ld. még "Játszd újra, Sam!" (ami el sem hangzik a filmben) és "I think this is the beginning of a beautiful friendship." (ami a magyar szinkronból hiányzik). Plusz a három idegenbe szakadt hazánkfia, akinek "új" neve feltűnik a stáblistán (a régi nevek: Löwenstein László, Gerő Jenő, Kaminer Manó).
Vetítik: Duna - 16:10

A Rózsaszín párduc fia

A néhai Blake Edwards Peter Sellers halála után is elszántan próbálkozott sikersorozata folytatásával. Utoljára Roberto Benigni kapott tőle lehetőséget a legenda felélesztésére, de még az ő komikusi tehetsége is kevésnek bizonyult. Érdekességnek biztosan megteszi.
Vetítik: Filmmúzeum - 17:20

Ray Cooney: A miniszter félrelép

Az egyik legsikeresebb magyar film "színházi eredetijének" tévés közvetítése a József Attila Színházból, többnyire azonos szereplőgárdával.
Vetítik: Duna - 19:00

Miss Pettigrew nagy napja

Romantikus vígjáték Frances McDormanddel.
Vetítik: m1 - 20:15

Pleasantville

A forgatókönyvíróként ismert Gary Ross (Segítség, felnőttem!, Dave) szatírája Joan Allen, William H. Macy, Tobey Maguire, Reese Witherspoon, Jeff Daniels és a forgatás után elhunyt J.T. Walsh főszereplésével.
Vetítik: Duna - 21:00

Pleasantville.jpg


Helter Skelter

A Manson-gyilkosságokat feldolgozó klasszikus tévéfilm remake-je. Tom Gries rendezőt John Gary pótolja, Steve Railsbacket Jeremy Davies. (Bár én személy szerint kétlem, hogy Davies képes akár feleannyira is ijesztően nézni, mint A kaszkadőr címszereplője.)
Vetítik: Viasat3 - 21:00

A szerelem tengere

Harold Becker thrillere Al Pacino, John Goodman és Ellen Barkin főszereplésével.
Vetítik: Viasat3 - 21:40

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr253286400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása