Filmvilág blog

Ízelítő az új Almodovar-filmből - FRISSÍTVE!

La piel que habito

2011. május 19. - Baski Sándor

Megérkezett az első rövid ízelítő a Cannes-ban debütáló új Almodovar-filmből, amely (korábbi összeállításunkból idézve) a rendező állítása szerint, a horror műfajához áll nagyon közel, de a „sikolyokat és a sebeket” mellőzi. A történet a Tarantula című francia regényen alapul, főszereplője egy plasztikai sebész, aki bosszút akar állni lánya megerőszakolóján. Almodovar adaptációjában a sebészt Antonio Banderas alakítja, partnerei Elena Anaya és Marisa Paredes. A rendező szerint ez a legkeményebb film, amit valaha készített, „Banderas figurája pedig brutális”. Az előzetes pedig olyan... almodováros. FRISSÍTÉS: A filmet időközben bemutatták a Fesztiválon, ennek apropóján 3 rövid jelenet felkerült belőle a netre. (A tovább után megtekinthető.)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr862887472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manuva 2011.05.20. 18:29:20

OFF

Annyi filmről olvastam már, hogy "Arany Pálmára jelölték". Tényleg van ilyen shortlist, vagy ezt azokra a filmekre értik, amik részt vettek a versenyprogramban?

Orosdy Dániel · http://danielorosdy.blog.hu/ 2011.05.21. 18:02:14

@manuva: Tudtommal a kettő azonos. Ami részt vesz a versenyprogramban, az hivatalosan jelölve van Arany Pálmára.
süti beállítások módosítása