Filmvilág blog

Hans Zimmer est – Lisa Gerrarddal

2017. január 06. - filmvilág

zimmer.jpg

A legendás hollywoodi zeneszerző tavaly személyesen is tiszteletét tette Budapesten, most februárban pedig a 60 fős Monarchia Szimfonikus Zenekar adja elő legismertebb műveit Werner Gábor vezényletével. A filmzenei est sztárfellépője a Dead Can Dance együttes egykori énekesnője, Lisa Gerrard, aki a Gladiátor zenéjén közösen dolgozott Hans Zimmerrel, amelyért Golden Globe-díjra jelölték. Munkásságáról 2006-ban másfél órás dokumentumfilm jelent meg Sanctuary (Szentély) címmel, amelyben olyan illusztris személyek is nyilatkoznak, mint Hans Zimmer vagy Russel Crowe. Az est során Lisa Gerrard előadásában a Gladiátor ismert dallamai is felcsendülnek.

A koncerten a Gladiátoron kívül  Az oroszlánkirály, a Karib-tenger kalózai, az Eredet, A Da Vinci-kód, a Csillagok között, a Sólyom végveszélyben és Batman témái hangzanak majd el.

A turné állomásai:

    1. február 9. – Miskolc
    2. február 10. – Debrecen
    3. február 11. – Kecskemét
    4. február 12. – Győr
    5. február 14 – Békéscsaba
    6. február 16. – Pécs
    7. február 18. – Szeged
    8. február 19. – Székesfehérvár
    9. február 20. – Budapest – Erkel Színház

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr6312103971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása