Filmvilág blog

Tévéajánló - Csütörtök (08.04.)

2016. augusztus 04. - Orosdy Dániel

Ítélet nélkül
Lengyel György tévéfilmje Zimre Péter műve nyomán. Szereplők: Bálint András, Peremartoni Krisztina, Fillár István, Némethy Ferenc, Benedek Miklós, Csűrös Karola, Lontay Margit, Hernádi Judit, Hűvösvölgyi Ildikó, Csernák János, Körmendi János, Márkus László, Máthé Erzsi, Sztankay István.
Vetítik: Duna World - 11:40

The Expendables - A feláldozhatók 3.
A Feláldozhatók nagyban épített a katartikus belépőkre és hanyagul odavetett egysorosokra, ám a harmadik részben már annyi ikonikus színész tűnik fel, hogy a néző egész egyszerűen eltompul és a széles vigyor helyett fásultan pipálja a brutálisan hosszúra nyúló névsort. Hiába jó Wesley Snipes, Mel Gibson vagy Harrison Ford, a rengeteg nagy név egymástól szívja el a levegőt. A film valamiféle szilveszteri tévés varieté hangulatát árasztja, ahol a neves sztárok alkalmi fellépőként apró magánszámokkal szórakoztatják a nagyérdeműt. Ezek egy része valóban mókás és felvillant valamit a recept lehetőségeiből, az összkép mégis hervasztó. (Huber Zoltán)
Vetítik: Film+ - 16:40

A magas szőke + két szőke (alias Magas szőke plusz két szőke)
Edouard Molinaro (Őrült nők ketrece) szerethető vígjátéka a jó formában lévő Pierre Richard, a rémisztő megjelenésű Richard Bohringer és a sokat meztelenkedő Emmanuelle Béart főszereplésével.
Vetítik: Duna - 20:35

Kegyetlen játékok
Tiniközönségre hangszerelt és modernizált Veszedelmes viszonyok-adaptáció. Szereplők: Reese Witherspoon, Sarah Michelle Gellar, Ryan Phillippe, Selma Blair, Louise Fletcher, Joshua Jackson, Sean Patrick Thomas, Swoosie Kurtz.
Vetítik: Film Mánia - 21:00

Pánik
Korrekt játékfilmes bemutatkozás Till Attilától, aki nemrég a Filmvilág Blog szerzői által is kedvelt Tiszta szívellel tett a magyar film jó híréért (viszont a Pánik forgatókönyvét valaki másra kellett volna bíznia). Szereplők: Gubík Ági (szemledíjas alakítás), Bánsági Ildikó, Thuróczy Szabolcs, Kovács Lehel, Schell Judit, Stefanovics Angéla, Kolovratnik Krisztián, Ónodi Eszter.
Vetítik: Duna - 22:05

panik.jpg

Soul Kitchen
A komikum áthatja a filmet, de vannak kínos és öncélú, kevésbé vicces jelenetek is, amikor a Birol Ünel alakította szuperséf afrodiziákumos főztjétől a felajzott törzsközönség mulatsága orgiába csap át. A Soul Kitchen egy édes-csípős leves, kissé felhígítva. (Parádi Orsolya)
Vetítik: Viasat3 - 23:25

Míg a világvége el nem választ
Az elmúlt évek során megszaporodtak az apokalipszis-filmek, Lorene Scafaria azonban úgy döntött, hogy bemutatkozó munkájával nem a komor világvége-víziók sorát gyarapítja, hanem választott alaphelyzetéből rendhagyó romantikus vígjátékot kanyarít. (...) A road-movie-ként is élvezhető Míg a világvége el nem választ végéhez közeledve Scafaria talán átlépi a határt egy-egy érzelgős mondattal, de az előzmények fényében ez bocsánatos bűn: igen viccesen rajzol fő- és mellékszereplőket, lendületes ritmusban halmozza a jobbnál jobb epizódokat, és még a befejezéssel sem okoz csalódást. (Roboz Gábor)
Vetítik: Duna - 23:40

Barb Wire - A bosszúálló angyal
Képregényfilm a Casablanca nyomán (ilyen állat pedig van!). Rick szerepében Pamela Anderson (!!). További szereplők: Temuera Morrison, Xander Berkeley, Udo Kier, Steve Railsback, Clint Howard (!!!).
Vetítik: TV2 - 03:00

Egér
B. Nagy Ervin animációs rövidfilmje Egerszegi Krisztináról.
Vetítik: m2 - 03:10

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr828933054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása