Filmvilág blog

Tévéajánló - Szombat (12.12.)

2015. december 12. - Orosdy Dániel

Tanulmány a nőkről
Keleti Márton vígjátéka.
Vetítik: Duna - 15:25

Volt
Oscar- és Golden Globe-jelölt animációs film a Disney-től.
Vetítik: RTL Klub - 15:55

Terminál
"A rendező életművén képződött cukros bevonat a művek élvezeti értékét nem csökkenteni." -- mondhatná Steven Spielberg marketingese, de mi szigorúak vagyunk. Ez egy nézhető, de bizony elég nyálas romantikus vígjáték (érzelmes szatíra?) Tom Hanks-szel.
Vetítik: TV2 - 19:00

Számkivetett
Minden idők leghosszabb FedEx reklámja. Na jó, Robert Zemeckis filmje tulajdonképpen igen korrekt mozi, különös tekintettel Tom Hanks alakítására.
Vetítik: Duna - 21:00

A tégla
Martin Scorsese Oscar-díjas bűnfilmje, a Szigorúan piszkos ügyek hatásos remake-je kiváló színészekkel. (Tom Hanks nincs köztük.)
Vetítik: Film+ - 21:00

Farkasember
"A Farkasember mindent megtesz, hogy egyszerre legyen takarékra tett pszichodráma (...) és a mai közönségnek könnyen eladható és befogadható horrorfilm. (...) a stúdiónak szükség volt egy olyan, tömegfilmes igényeket kielégítő filmesre, mint a munkát végül megkapó Joe Johnston (Jumanji, Jurassic Park 3). Egy olyan valakire, akinél a meglepetések nem a lélek sötét zugaiból ugranak elő, hanem az ódon kastély sarkaiból és a ködös erdők mélyéről. Így a lélekbúvárkodás helyett maradnak a véres (egy snittben megidéződik a Hullajó, zombikéz helyett farkaskarommal) és erősen camp akciójelenetek (a végső leszámolás szőrgombócharca) közöttük pedig az angol gótikus horrorokra jellemző drámai merengés és a rosszfajta slasherek túlzásba vitt sokkparádéja. Pont egy ilyen régimódi történetnél rossz látni, ahogy többre tartják, ha valami kiugrik az árnyékból, mint ha végig ott ólálkodna." (Klág Dávid)
Vetítik: TV2 - 23:20

the-wolfman.jpg

Véres románc
Az Oscar-jelölt dokumentumfilmes, Andrew Jarecki megtörtént eseten alapuló bűnügyi drámája Ryan Goslinggal, Kirsten Dunsttal és Frank Langellával. További szereplők: Philip Baker Hall, Diane Venora, Kristen Wiig.
Vetítik: Duna - 23:25

Kommandó
Mark L. Lester népszerű akciófilmje Arnold Schwarzeneggerrel, Steven E. de Souza (48 óra, Die Hard 1-2.) forgatókönyvéből. Huber kolléga egyik kedvence!
Vetítik: Film+ - 23:45

A másik nő
Don Roos drámája Natalie Portman, Scott Cohen és Lisa Kudrow főszereplésével.
Vetítik: m2 - 00:05

Országúti ámokfutó
Az Országút fantomja remake-je Sean Beannel.
Vetítik: RTL Klub - 00:35

Senki fia
Bűnügyi film Al Pacino, Channing Tatum, Katie Holmes, Ray Liotta és Tracy Morgan főszereplésével.
Vetítik: RTL Klub - 02:10

Októberi égbolt
A Spielberg Oscar-díjas vizuális effektus felelőséből korrekt fantasztikus filmek rendezőjévé avanzsált Joe Johnston (Rocketeer, Amerika Kapitány: Az első bosszúálló) elismert drámája Jake Gyllenhaal, Laura Dern és Chris Cooper főszereplésével.
Vetítik: TV2 - 03:20

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr428154912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása