Filmvilág blog

Tévéajánló - Szombat (06.06.)

2015. június 06. - Orosdy Dániel

Don Camillo visszatér
Julien Duvivier második filmje a Giovanni Guareschi művei nyomán készült nagysikerű filmsorozatban, változatlanul Fernandel és Gino Cervi főszereplésével.
Vetítik: Duna - 13:40

Több, mint sport
Megtörtént eseten alapuló sportdráma a friss Oscar-nyertes Matthew McConaughey főszereplésével, aki mellesleg bizonyos Jack Lengyelt alakít. További szereplők: Matthew Fox, Anthony Mackie, David Strathairn, Ian McShane, Kate Mara, January Jones, Kimberly Williams-Paisley, Robert Patrick.
Vetítik: RTL Klub - 15:15

Simlisek akcióban
Vígjáték Jean Reno főszereplésével.
Vetítik: TV2 - 16:10

A végzet ereklyéi - Csontváros
A film, amely az alkotók reményei szerint az Alkonyat helyébe lép. Szinopszis: Clary Fray (Lily Collins) egy rejtélyes gyilkosságot követően rájön, hogy különleges képességekkel rendelkezik, és a világ, amiben eddig élt nem is olyan átlagos, mint amilyennek képzelte. Miután édesanyja (Lena Headey) eltűnik, Clary csatlakozik az Árnyvadászok csapatához, akik megmutatják neki New York valódi arcát: egy démonokkal, vámpírokkal, vérfarkasokkal, félelmetes lényekkel teli világot. (BS)
Vetítik: RTL Klub - 19:10

chosen.jpg

Ryan közlegény megmentése
"A Ryan közlegény hitelessége (...) finoman szólva kétes, viszont a giccsesebb jelenetektől eltekintve háborús akciófilmként abszolút megállja a helyét, sőt, ebben a műfajban a kiemelkedő darabok közé sorolható."
Vetítik: Duna - 21:20

Szex és New York 2.
Címben a lényeg. Szereplők: Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Kim Cattrall, Chris Noth, Miley Cyrus, Penélope Cruz, Liza Minnelli.
Vetítik: RTL Klub - 21:35

A Zodiákus
David Fincher zord hangulatú remekműve.
Vetítik: RTL Klub - 00:40

Tökéletes másolat
Jon Amiel A bárányok hallgatnak-hatásokat mutató, de elismert és szórakoztató thrillere Sigourney Weaver, Holly Hunter és Dermot Mulroney főszereplésével. További szereplők: Harry Connick Jr., William McNamara, J.E. Freeman, Will Patton. Operatőr: Kovács László.
Vetítik: Duna - 01:40

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr177521500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása