Filmvilág blog

Tévéajánló - Kedd (01.20.)

2015. január 20. - Orosdy Dániel

Ginger és Fred
Federico Fellini egyik kései munkája kedvenc színészei, Giulietta Masina-val (egyben feleség) és Marcello Mastroiannival.
Vetítik: Duna - 21:10

Csak tudnám, hogy csinálja
A walesi írónő, Allison Pearson bestselleréből kilenc évvel a megjelenése után készült film, amikorra a hasonló történetek (Bridget Jones naplója, Az ördög Pradát visel, Szex és New York) már megjárták a vásznat és a képernyőt. A főszereplő egy munkamániás vállalati menedzser (Sarah Jessica Parker), akinek hivatása mellett a családjára már nincs ideje. (BS) Rendezte: Douglas McGrath (A hírhedt). További szereplők: Pierce Brosnan, Greg Kinnear, Christina Hendricks, Kelsey Grammer.
Vetítik: Story4 - 21:30

drakula_dilemma.jpg
A Drakula dilemma
"A rendszerváltás után megjelentek Erdélyben a külföldiek, akik a világon leghíresebb erdélyinek, Drakulának a nyomait keresték. A helybéliek értetlenül pislogtak, az életrevalóbbak gyorsan utánanéztek, hogy honnan is "származott" Drakula, és a maguk félszeg módján igyekeztek kielégíteni a külföldiek elvárásait. Besztercén pl. egy leleményes polgár egy panelházat alakított át Drakula szállónak. A pincéjében magán-ijesztgetést is lehet rendelni, melyet jobb híján a vendéglő pincére hajt végre Drakula jelmezben. De várakat jelöltek ki a múlt helyszínének. Mára már egész iparág alakult ki a turizmus köntösébe öltöztetve, nem kis haszon reményében." (port.hu)
Vetítik: m1 - 23:05

Lockout - A titok nyitja
Sci-fi-akciófilm Luc Besson író-producertől, többek között Guy Pearce-szel, Maggie Grace-szel és Peter Stormare-rel.
Vetítik: Film+ - 23:10

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr157090523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása