Filmvilág blog

Tévéajánló - Péntek (08.01.)

Tamahori, Miike, Gaál

2014. augusztus 01. - Orosdy Dániel

Büszkeség és balítélet 1-2.
Mini-sorozat indul! Méghozzá a kultikus BBC-produkció ismétlése. Jane Austen regénye nyomán, Jennifer Ehle és Colin Firth főszereplésével, Simon Langton rendezésében.
Vetítik: m1 - 20:20

A vadon foglyai
Lee Tamahori kalandfilmje David Mamet forgatókönyvéből, Anthony Hopkins, Alec Baldwin, Elle Macpherson és L.Q. Jones főszereplésével.
Vetítik: Film+ - 21:00

Lúzert fogtam, nem ereszt
Francis Veber vígjátéka, pontosabban saját színdarabjának második ismert remake-je Édouard Molinaro népszerű mozija, A bajkeverő, és Billy Wilder hattyúdala, a Haver haver után (a török és indiai verziót most ne számoljuk).
Vetítik: m2 - 21:45

Holt vidék
Gaál István drámája Törőcsik Marival. Társíró: Nádas Péter.
Vetítik: Duna - 22:35

holt vidék.jpg

A Horror Mesterei: Rémkép
Takashi Miike első és utolsó Masters of Horror-epizódja, amely a rendező extrém képei miatt némi botrányt is okozott annak idején (első évad, eredetileg nem került adásba). Főszereplő: Billy Drago.
Vetítik: Viasat6 - 22:55

Eljövendő világ
A Feltámad a vadnyugat folytatása Richard T. Heffron rendezőtől, Peter Fonda, Blythe Danner, Arthur Hill, Stuart Margolin és Yul Brynner főszereplésével (Brynnernek egyben ez volt a hattyúdala). Ez volt az első élőszereplős játékfilm, amelyben 3D-s CGI volt látható!
Vetítik: Film Mánia - 23:05

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr806563767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása