Filmvilág blog

Tévéajánló - Péntek (11.29.)

Alba, Besson, Curran

2013. november 29. - Orosdy Dániel

A tenger vadjai
Kalandfilm Paul Walker, Jessica Alba, Scott Caan, Ashley Scott és Josh Brolin főszereplésével. Mai kérdésünk: mi lehetett a forgatáson Scott és Josh legfőbb közös témája? (Azon kívül, hogy J. Alba jól néz ki bikiniben.)
Vetítik: Cool - 21:30

Emmanuelle
Just Jaeckin kultikus erotikus filmje Emmanuelle Arsan regénye és Truffaut egyik állandó munkatársa, Jean-Louis Richard forgatókönyve nyomán. Főszereplők: a nemrég elhunyt Sylvia Kristel, a Fellinivel is többször dolgozó Alain Cuny, és persze több liter vazelin -- utóbbit a lencsékre kenték.
Vetítik: Story4 - 22:10

Színésznők bálja
Vígjáték a Cannes-ban elismert Polisse rendezőjétől, a rendezőként (és Luc Besson exeként) is ismert Maiwenn Le Bescótól. Szereplők (többek között): Bertrand Blier, Romane Bohringer, Julie Depardieu, Charlotte Rampling és a rendezőnő.
Vetítik: Duna - 23:10

Stone
John Curran filmje Robert De Niro, Edward Norton és Milla Jovovich főszereplésével. Zene: Radiohead.
Vetítik: m1 - 23:15

stone2010.jpg

A Horror Mesterei - Álomutazás
Norio Tsuruta rendezése a Masters of Horror sorozatba (2. évad, 13 epizód.), A kör-sorozat és a Sötét víz-filmek irodalmi alapjaiért felelős Kôji Suzuki elbeszélése nyomán (a rendező dolgozott A kör 0: A születésen is). És ezzel az epizóddal véget is ért a teljes széria.
Vetítik: Viasat6 - 00:05

Kötéltánc
"Sleazy" thriller a produceri feladatokat is vállaló Clint Eastwooddal, valamint Genevieve Bujolddal, Dan Hedayaval és a főszereplő lányával, Alisonnal.
Vetítik: Film+ - 01:35

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr705660030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása